MEDIA

Survivor: Συγκινεί ο Σοϊλέδης - "Έχασα τον πατέρα και τον αδερφό μου μέσα σε ένα εξάμηνο"

Ο Άρης Σοϊλέδης συγκινημένος μιλάει στο Survivor για τον χαμό του πατέρα του και του αδερφού του
Ο Άρης Σοϊλέδης συγκινημένος μιλάει στο Survivor για τον χαμό του πατέρα του και του αδερφού του PRINT SCREEN GLOMEX

Ο Άρης Σοϊλέδης συγκινήθηκε μιλώντας στο Survivor, όπου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, για τον θάνατο του πατέρα και του αδερφού, που έφυγαν από τη ζωή σε διάστημα έξι μηνών.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, συγκινήθηκε αναφερόμενος στις δύσκολες στιγμές που βίωσε η οικογένειά του, η οποία έχασε τον πατέρα και τον αδερφό του σε διάστημα έξι μηνών με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας.

"Αν και λίγο καιρό εδώ, έχω φύγει από το σπίτι μου από τα 15 για την επαγγελματική μου καριέρα. Δεν έχω περάσει πολλές στιγμές με τα αδέρφια μου. Μου έχουν λείψει όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο τώρα. Η μητέρα μου το ίδιο. Περάσαμε πολύ δύσκολα αυτά τα δύο χρόνια γιατί χάσαμε τον πατέρα μου και τον αδερφό μου μέσα σ' ένα εξάμηνο.

Θα δώσω αίμα και ψυχή στο αγώνισμα. Θέλω να τους κάνω υπερήφανος γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχουμε περάσει δύσκολα σαν οικογένεια και θέλω να με βλέπουν και να χαίρονται, μόνο αυτό", ανέφερε χαρακτηριστικά, με τους περισσότερους παίκτες των Διάσημων να μην μπορούν να κρύψουν τα δάκρυά τους.

TAGS MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ