ΤΟΥΡΚΙΑ

Super Lig: Η Φενέρμπαχτσε του Πέλκα έπιασε στην κορυφή την Μπεσίκτας

Ο Δημήτρης Πέλκας σε αγώνα του με τη Φενέρμπαχτσε
Ο Δημήτρης Πέλκας σε αγώνα του με τη Φενέρμπαχτσε SPORT24

Η Φενέρμπαχτσε επιβλήθηκε 3-1 της Άνκαραγκουτσου φτάνοντας τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και έπιασε την Μπεσίκτας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super Lig μετά από 18 αγωνιστικές (VIDEOS).

Η Δευτέρα άρχισε ονειρικά για τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε με την είδηση της άφιξης του Μεσούτ Εζίλ στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και δεν θα μπορούσε να μην ολοκληρωθεί με επίσης όμορφο τρόπο.

Για αυτό φρόντισε η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ που επικράτητησε με 3-1 της Άνκαραγκουτσου στο "Σουκρού Σαράτσογλου" και έπιασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την συμπολίτισσα Μπεσίκτας, με τις δύο ομάδες να έχουν 38 πόντους.

Βασικός για την Φενέρ ήταν ο Δημήτρης Πέλκας που έπαιξε σε όλο το ματς, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 28' με τον Τιάμ που εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του αντίπαλου κίπερ και να κάνουν το 2-0 στο 34' όταν ο Σαματά νίκησε κατά κράτος την άμυνα της Άνκαραγκουτσου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 67' ο Βαλένσια καθάρισε το ματς με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής με το οποίο έγραψε το 3-0, με το τελικό 3-1 να διαμορφώνεται στο 90' όπου οι φιλοξενούμενοι (προτελευταίοι στη βαθμολογία) πέτυχαν απλά το γκολ της παρηγοριάς με τον Γκουράλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ