MEDIA

Super League: Ντέρμπι στο Βικελίδης με Άρη και ΠΑΟΚ, στη Ριζούπολη η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Κούρτιτς και Ντουκουρέ μάχονται για την μπάλα στο ΠΑΟΚ - Άρης στα playoffs της Super League Interwetten.
Κούρτιτς και Ντουκουρέ μάχονται για την μπάλα στο ΠΑΟΚ - Άρης EUROKINISSI SPORTS

Συνεχίζεται η Super League, με την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος να ξεκινά το απόγευμα του Σαββάτου και το Άρης - ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής.

Με ενδιαφέροντα παιχνίδια συνεχίζεται η Super League, με την 3η αγωνιστική να περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ στο Κλ. Βικελίδης.

Τρία παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο (3/9) και τέσσερα την Κυριακή (4/9). Η αρχή θα γίνει με τον αγώνα της Λαμίας με τον Αστέρα Τρίπολης στις 17:45, στις 19:00 θα ακολουθήσει η εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό και στον τελευταίο αγώνα της ημέρας ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στη Λεωφόρο τον Λεβαδειακό.

Την Κυριακή στο πρώτο χρονικά ματς Ατρόμητος και Παναιτωλικός θα τεθούν αντιμέτωποι στο Περιστέρι, στη συνέχεια ο Βόλος θα αναμετρηθεί με τον ΟΦΗ, ενώ το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ και ο αγώνας της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα -ο οποίος θυμίζουμε πως θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη- θα κλείσουν το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου

  • 17:45 Super League: Λαμία - Αστέρας Τρίπολης / COSMOTE SPORT 4 HD
  • 19:00 Super League: Ολυμπιακός - Ιωνικός / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 20:30 Super League: Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός / COSMOTE SPORT 2 HD

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου

  • 18:30 Super League: Ατρόμητος - Παναιτωλικός / Novasports Prime
  • 19:00 Super League: Βόλος - ΟΦΗ / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 21:30 Super League: Άρης - ΠΑΟΚ / Novasports Prime
  • 21:30 Super League: ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα / COSMOTE SPORT 1 HD
TAGS MEDIA STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΜΙΑ ΟΦΗ ΒΟΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ