MEDIA

Super League: Ξεχωρίζει το Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα, δοκιμάζεται στη Λαμία η ΑΕΚ

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί INTIME SPORTS

Αρχίζει το πρωτάθλημα της Super League με τη διεξαγωγή επτά αναμετρήσεων από τις οποίες ξεχωρίζει το Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της πρεμιέρας.

Επιστροφή στη δράση και στη Super League αφού από το βράδυ της Παρασκευής θα έχουμε ξανά πρωτάθλημα με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης του Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το Σάββατο και την Κυριακή θα έχουμε από τρεις αγώνες. Η αρχή θα γίνεται με τον αγώνα του Ατρομήτου με τον ΟΦΗ στις 20.00, στις 21.30 θα αρχίσει το Λαμία - ΑΕΚ και ένα τέταρτο αργότερα το ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός.

Την Κυριακή στο πρώτο χρονικά ματς ο Παναθηναϊκός στην κατάμεστη Λεωφόρο θα υποδεχτεί τον Ιωνικό, θα ακολουθήσει το Άρης - Λεβαδειακός και το πρόγραμμα θα κλείσει με το Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή 19/08

  • 21:30 Super League: Βόλος ΝΠΣ - Αστέρας Τρίπολης / COSMOTE SPORT 1 HD

Σάββατο 20/08

  • 20:00 Super League: Ατρόμητος - ΟΦΗ / Novasports 2HD
  • 21:30 Super League: ΠΑΣ Λαμία - ΑΕΚ / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 21:45 Super League: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός / Novasports Prime

Κυριακή 21/08

  • 20:00 Super League: Παναθηναϊκός - Ιωνικός / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 20:30 Super League: Άρης - Λεβαδειακός / Novasports Prime
  • 22:00 Super League: Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα / COSMOTE SPORT 1 HD


TAGS MEDIA STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΜΙΑ ΟΦΗ ΒΟΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ