MEDIA

Super League: Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Λεβαδειακό, στη Νίκαια ο Ατρόμητος και στο Γεντί Κουλέ ο Παναιτωλικός

Ο Νίκος Καρέλης πανηγυρίζει με τον Ντουάρτε αφού σκόραρε στο Παναιτωλικός - Άρης
Ο Νίκος Καρέλης πανηγυρίζει με τον Ντουάρτε αφού σκόραρε στο Παναιτωλικός - Άρης EUROKINISSI

Ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League, με το πρόγραμμα του Σαββάτου (10/9) να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Με ενδιαφέροντα παιχνίδια συνεχίζεται η Super League, με την 4η αγωνιστική να ξεκινά το απόγευμα του Σαββάτου (10/9), με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων.

Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό είναι το πρώτο χρονικά, στις 18:30, με τους Κρητικούς να θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα, μετά το διπλό στον Βόλο, τη στιγμή που η ομάδα του Αγρινίου αναζητά την επιστροφή στις νίκες. Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Μιχάλη Μπακάκη.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό στους Ζωσιμάδες, σ' ένα ματς που οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη νίκη τους για το φετινό πρωτάθλημα. Οι Ηπειρώτες μετρούν δύο ήττες και μία ισοπαλία στα πρώτα τρία παιχνίδια.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Λεβαδειακό, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να πάρει τρίποντο στην επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει με τον αγώνα του Ιωνικού με τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες μετά τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ, ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Παναιτωλικό στην προηγούμενη αγωνιστική. Αντίθετα, η ομάδα της Νίκαιας δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη για φέτος.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

  • 18:30 Super League: ΟΦΗ - Παναιτωλικός / COSMOTE Sport 2
  • 19:15 Super League: ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός / NOVA Sports 2
  • 21:30 Super League: Ιωνικός - Ατρόμητος / COSMOTE Sport 1
TAGS MEDIA STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΦΗ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ