STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Ντέρμπι στο Βικελίδης ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό, στο Γεντί Κουλέ ο ΠΑΟΚ

Ο Αραμπί και ο Φαμπιάνο σε ματς Άρη - Ολυμπιακός
Ο Αραμπί και ο Φαμπιάνο σε ματς Άρη - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή (18/9) η 5η αγωνιστική της Super League, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό στο Κλ. Βικελίδης. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Ολοκληρώνεται την Κυριακή η 5η αγωνιστική της Super League, με το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Τα φώτα είναι στραμμένα στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό (18/9, 20:00, Novasports Prime και Live από το SPORT24) στο Κλ. Βικελίδης. Οι Κίτρινοι προέρχονται από το διπλό στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, ενώ στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται για πρώτη φορά ο Άλαν Πάρντιου.

Στην αποστολή του Άρη βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Έντουιν Ροντρίγκες. Ο Ετεμπό από την άλλη, έμεινε εκτός, όπως επίσης και οι Ματέο Γκαρσία (τιμωρημένος), Χαΐροβιτς, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Μαρμαρίδης, Καρακασίδης και Παναγίδης.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ψάχνει την επιστροφή στις νίκες, καθώς στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει τόσο σε Ευρώπη, όσο και σε πρωτάθλημα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει. Την περασμένη αγωνίστηκε αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Βόλο.

Ο Κάρλος Κορμπεράν συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή των ερυθρολεύκων τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Χάμες Ροντρίγκες, Ντιαντιέ Σαμασέκου και Σεντρίκ Μπακαμπού.

Από εκεί και πέρα, την αυλαία του προγράμματος θα ανοίξει στις 18:00 το Λεβαδειακός - Αστέρας, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή, οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις έναν βαθμό, ενώ τρεις έχει η ομάδα της Τρίπολης.

Στη συνέχεια, στις 19:00 θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ. Οι Κρητικοί θέλουν να επιστρέψουν στα καλά αποτελέσματα, καθώς στην προηγούμενη αγωνιστική γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό, ενώ και ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη για να μείνει κοντά στον Παναθηναϊκό, που βρίσκεται στην κορυφή έχοντας το απόλυτο "5 στα 5".

Το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει το Βόλος - Ιωνικός. Η ομάδα της Μαγνησίας είναι 8η με πέντε βαθμούς, ενώ ο ουραγός Ιωνικός έχει μόλις μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα και έναν βαθμό.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

  • 18:00 Super League: Λεβαδειακός - Αστέρας / NOVA Sports 2
  • 19:00 Super League: ΟΦΗ - ΠΑΟΚ / COSMOTE Sport 1
  • 20:00 Super League: Άρης - Ολυμπιακός / NOVA Sports Prime
  • 21:00 Super League: Βόλος - Ιωνικός / COSMOTE Sport 2
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΟΣ ΟΦΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ