STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Ξεχωρίζει το Άρης - Ολυμπιακός, δοκιμασία με ΠΑΣ στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Ο Ουσεϊνού Μπα με τον Αντρέ Γκρέι
Ο Ουσεϊνού Μπα με τον Αντρέ Γκρέι INTIME SPORTS

Η δράση στη Super League συνεχίζεται με την πέμορη αγωνιστική, με την αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης να είναι αυτή που μαγνητίζει τα βλέμματα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ στη Λεωφόρο με στόχο το "πέντε στα πέντε".

Το σαββατοκύριακο συνεχίζεται η δράση στη Super League για την πέμπτη αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης επιθυμεί να επιστρέψει στα τρίποντα κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο με στόχο το "πέντε στα πέντε", ενώ οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν δοκιμασίες στην επαρχία, κόντρα σε ΟΦΗ και Παναιτωλικό αντίστοιχα.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

  • 20:00 Super League: Παναιτωλικός - ΑΕΚ / COSMOTE Sport 2
  • 20:00 Super League: Ατρόμητος - Λαμία / NOVA Sports 2
  • 21:30 Super League: Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα / COSMOTE Sport 1

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

  • 18:00 Super League: Λεβαδειακός - Αστέρας / NOVA Sports 2
  • 19:00 Super League: ΟΦΗ - ΠΑΟΚ / COSMOTE Sport 1
  • 20:00 Super League: Άρης - Ολυμπιακός / NOVA Sports Prime
  • Super League: Βόλος - Ιωνικός / COSMOTE Sport 2
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΦΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ