STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Τη Μεγάλη Τρίτη ο ορισμός των αγώνων του δευτέρου γύρου των playoffs

Ο Τσούμπερ και ο Γκατσίνοβιτς μάχονται για την μπάλα στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ για τη Super League Interwetten.
Ο Τσούμπερ και ο Γκατσίνοβιτς μάχονται για την μπάλα στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ INTIME SPORTS

Η Super League έκανε γνωστό πως την Μεγάλη Τρίτη (19/4) θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο για τον ορισμό των αγώνων του δευτέρου γύρου των playoffs και των τριών αγωνιστικών των playouts.

Τη Μεγάλη Τρίτη (19/4) θα συνεδριάσει η Super League ούτως ώστε να υπάρξει ο ορισμός των αγώνων για το δεύτερο γύρο των playoffs και των τριών αγωνιστικών που απομένουν για την ολοκλήρωση των playouts. Ενώ δεν αποκλείεται να οριστεί και το αναβληθέν ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των playoffs.

Ο ορισμός αυτός θα δείξει και τι θα γίνει με τους επαναληπτικούς του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό - Λαμία.

Παράλληλα όπως έκανε γνωστό το Δ.Σ. θα γίνει επικύρωση της βαθμολογίας των πρωταθλημάτων υποδομής αλλά και εισηγήσεις προς την ΕΠΟ περί τροποποίησης των κανονισμών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι τη Μ. Τρίτη, 19/4/2022, στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Ορισμός αγώνων επόμενων αγωνιστικών Playoffs και Playouts Πρωταθλήματος ανδρών Super League 1 Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

2/ Επικύρωση βαθμολογίας Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League 1 (K19-K17-K15), αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

3/ Εισηγήσεις προς την Ε.Π.Ο. περί τροποποίησης κανονισμών.

4/ Εμπορικά θέματα – σύναψη συμβάσεων του συνεταιρισμού.

5/ Εκλογή ελεγκτών για την οικονομική χρήση 1/7/2021 – 30/6/2022.

6/ Διάφορα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΦΗ ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΒΟΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ