MEDIA

Super League: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, δοκιμάζεται στη Λαμία η ΑΕΚ

Ο Γιασμίν Κούρτιτς στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας
Ο Γιασμίν Κούρτιτς στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας INTIME

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου στη Super League. Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΟΦΗ, Ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό, ενώ η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τη Λαμία. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου της Super League περιλαμβάνει τρεις αγώνες. Ο αγώνας που θα το ανοίξει είναι το Ατρόμητος - ΟΦΗ στις 20:00, ενώ στη συνέχεια στις 21.30 θα αρχίσει το Λαμία - ΑΕΚ, με τους κίτρινους στο πρώτο επίσημο παιχνίδι να δοκιμάζονται εκτός έδρας.

Στην πρώτη επίσημη αποστολή του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται ο Ντομογκόι Βίντα, όχι όμως και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, καθώς ο Σέρβος μέσος συνεχίζει το πρόγραμμα αποφόρτισης.

Στο τελευταίο χρονικά αγώνα, ο ΠΑΟΚ τίθεται αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, σ' ένα ματς που ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Τσιγγάρα, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδη, τους τιμωρημένους Βιεϊρίνια και Ζίβκοβιτς αλλά και τον ανέτοιμο Ράφα Σοάρες, ενώ αντίθετα επανήλθε στην αποστολή ο Ελ Καντουρί.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου

Σάββατο 20/08

  • 20:00 Super League: Ατρόμητος - ΟΦΗ / Novasports 2HD
  • 21:30 Super League: ΠΑΣ Λαμία - ΑΕΚ / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 21:45 Super League: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός / Novasports Prime
TAGS MEDIA STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟΦΗ ΛΑΜΙΑ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ