MEDIA

Super League: Ιστορική πρεμιέρα της ΑΕΚ στην OPAP Arena με αντίπαλο τον Ιωνικό

Η OPAP Arena
Η OPAP Arena INTIME

Ολοκληρώνεται με δύο αναμετρήσεις τη Δευτέρα (3/10) η 6η αγωνιστική της Super League, με το ιστορικό πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στην OPAP Arena κόντρα στον Ιωνικό να έχει τραβήξει όλα τα φώτα. Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται η Super League, με τα οποία και ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική. Τα φώτα είναι στραμμένα στην ιστορική αναμέτρηση της ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Μετά από τα εντυπωσιακά εγκαίνια της OPAP Arena, ο κόσμος, αλλά και η ομάδα της Ένωσης μετρούν αντίστροφα για τον πρώτο αγώνα στο νέο γήπεδο, το βράδυ της Δευτέρας (03/10, 20:00, LIVE SPORT24, COSMOTE SPORT 1HD) απέναντι στον Ιωνικό, σ' ένα παιχνίδι που οι ποδοσφαιριστές θα φορέσουν μία συλλεκτική φανέλα, η οποία θα έχει στο αριστερό μανίκι ένα ειδικό logo, το οποίο θα γράφει "OPAP Arena, Opening Match, 03/10/22".

Η Ένωση προπονήθηκε για τελευταία φορά το Σάββατο (2/10) στο νέο της σπίτι, με τον Ματίας Αλμέιδα να συμπεριλαμβάνει κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε τον Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση, όπως και τον Σιντιμπέ που μπήκε για πρώτη φορά.

Αντίθετα εκτός με προβλήματα της τελευταίας στιγμής έμειναν ο Εχσάν Χατζισαφί λόγω ίωσης, ενώ ο Γενς Γιόνσον ένιωσε μια αδιαθεσία και του συστάθηκε να παραμείνει κλινήρης. Στην αποστολή ωστόσο, συμπεριλήφθηκαν και οι Μουστακόπουλος και Κοσίδης, οι οποίοι προπονούνται και με τη δεύτερη ομάδα.

Η ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από το διπλό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με εννέα βαθμούς και θέλει να συνδυάσει την επιστροφή στο νέο της σπίτι με νίκη.

Στο πρώτο χρονικά ματς του προγράμματος ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους Ζωσιμάδες τον Παναιτωλικό.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου

  • 18:00 Super League: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός / Novasports Prime
  • 20:00 Super League: ΑΕΚ - Ιωνικός / COSMOTE SPORT 1 HD
TAGS MEDIA ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ