MEDIA

Super League: Ώρα ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, δοκιμασία για Άρη στον Βόλο

Ο Αϊτόρ πανηγυρίζει γκολ του στο Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Αϊτόρ πανηγυρίζει γκολ του στο Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Συνεχίζεται την Κυριακή (2/10) η 6η αγωνιστική της Super League με τη διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων, με το ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό να τραβά όλα τα βλέμματα. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Η δράση συνεχίζεται στη Super League, με το πρόγραμμα της Κυριακής (2/10) να περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό (02/10, 21:30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24), με τους Πράσινους να παραμένουν αήττητοι με 15 βαθμούς και να θέλουν να διευρύνουν το σερί τους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για πρώτη φορά θα έχει στη διάθεσή τους Τρουιγέ και Τσοκάι, ενώ το μόνο πρόβλημα για τον Σέρβο τεχνικό είναι ο Κώτσιρας, ο οποίος ακολούθησε ατομικό το Σάββατο (1/10) λόγω ενοχλήσεων.

Από την άλλη ο Δικέφαλος, προέρχεται από την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ και είναι 2ος στον βαθμολογικό πίνακα με 11 βαθμούς. Ο Κουλιεράκης μαζί με τον Μπράντον Τόμας και τον Γιάννη Μιχαηλίδη είναι οι απουσίες που αντιμετωπίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου που στην αποστολή του συμπεριέλαβε δύο νέα πρόσωπα, τους Ιβάν Νέσμπεργκ και Βασίλη Γκορντεζιάνι.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της ημέρας θα ανοίξει στις 15:00 το ματς του Αστέρα στην Τρίπολη κόντρα στον ΟΦΗ, με τις δύο ομάδες να έχουν από τέσσερις βαθμούς.

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στις 16:00 στο Καραϊσκάκης τον Ατρόμητο, με τους ερυθρόλευκους να προέρχονται από την ήττα με τον Άρη και να βρίσκονται στην 5η θέση με οκτώ βαθμούς. Για πρώτη φορά στη διάθεση του Μίτσελ συμπεριελήφθη ο Μαρσέλο, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να βρίσκεται στα πλάνα του Ισπανού προπονητή.

Το ίδιο ισχύει και για τον Πασχαλάκη, ο οποίος συμπληρώνει την τριάδα των Κρίστινσον και Τζολάκη, εφόσον ο Βατσλίκ τραυματίστηκε σοβαρά. Ωστόσο, ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος είχε ενοχλήσεις δεν είναι στη διάθεση του τεχνικού του.

Στις 19:30, ο Άρης φιλοξενείται στο Πανθεσσαλικό από τον Βόλο. Οι Κίτρινοι μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Βικελίδης στο πρώτο ματς του Άλαν Πάρντιου θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα. Ο Βόλος, που ισοβαθμεί με τους ερυθρόλευκους, είχε έρθει ισόπαλος με τους πρωταθλητές Ελλάδας στην προηγούμενη αγωνιστική.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου

  • 15:00 Super League: Αστέρας - ΟΦΗ / Novasports Prime
  • 16:00 Super League: Ολυμπιακός - Ατρόμητος / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 19:30 Super League: Βόλος - Άρης / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 21:30 Super League: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός / Novasports Prime
TAGS MEDIA ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΟΛΟΣ ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ