STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League K19: Το Σάββατο (2/10) το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Ρέντη

Φάση από την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Κ19 για τη σεζόν 2020 - 21
Φάση από την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Κ19 για τη σεζόν 2020 - 21 IN TIME SPORTS

Για το Σάββατο το μεσημέρι, στις 12:00, ορίστηκε το πρώτο αιώνιο ντέρμπι της φετινής σεζόν με τους νέους του Ολυμπιακού να υποδέχονται τον Παναθηναϊκό.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο (2/3-10) θα διεξαχθεί η 5η αγωνιστική και στο πρωτάθλημα Νέων της Super League. Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα έχουμε και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη συγκεκριμένη ηλικία και μάλιστα "αιώνιο" ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα υποδεχτούν τους "πράσινους" το Σάββατο το μεσημέρι, στις 12:00 στο Ρέντη, στο ματς που θα ανοίξει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής.

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός μετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα με μικρότερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές και για αυτό στο ξεκίνημα τους έχουν μείνει λίγο πίσω στο βαθμολογικό πίνακα.

Το τριφύλλι με τρεις νίκες σε τέσσερα ματς έχει 9 βαθμούς και είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ενώ ο Ολυμπιακός με μια νίκη και δύο ισοπαλίες και με πέντε βαθμούς είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας. Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με το απόλυτο βρίσκεται ο Ατρόμητος.

Αυτό θα είναι το πρώτο αιώνιο ντέρμπι της φετινής σεζόν σε όλα τα επίπεδα και στα αθλήματα και φυσικά θα ακολουθήσει την Κυριακή το ντέρμπι των ανδρών.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ