STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League K19: Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, 1-0 την ΑΕΚ

Οι παίκτες της Κ19 του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ
Οι παίκτες της Κ19 του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ απέδρασε με το διπλό από την έδρα της ΑΕΚ, επικρατώντας 1-0 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος K19 της Super League. "Χρυσός" σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Γκορτεζιάνι με πέναλτι στο 78'.

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Κ19 του ΠΑΟΚ κόντρα στην αντίστοιχη της ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Super League. Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε 1-0 εκτός έδρας χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκορτεζιάνι στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα της Ένωσης, Αγγελόπουλο μέσα στην μεγάλη περιοχή. Οι δύο προπονητές παρουσιάστηκαν άριστα διαβασμένοι και οι δύο ομάδες κατάφεραν να εξουδετερώσουν η μία την άλλη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ είχε δύο καλές ευκαιρίες με Γκορτεζιάνι και Κούτσια να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 39′ ο Μπαλωμένος έκανε μία εξαιρετική επέμβαση σε εξ επαφής κεφαλιά του Πάπα Λαέρτ.

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και παρά τον τραυματισμό του Αρβανίτη, είχε κάποιες καλές ευκαιρίες, με τον Μπαλωμένο να είναι εκεί όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι δύσκολο θα είχαμε κάποιο γκολ στο παιχνίδι, ο Γκορτεζιάνι στο 77′ πίεσε τον τερματοφύλακα της Ένωσης, έκλεψε τη μπάλα και ανατράπηκε, με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεν αστόχησε και χάρισε στον Δικέφαλο τη νίκη, με την οποία διατήρησε το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

AΕΚ Κ19 (Η. Καλοπήτας): Αγγελόπουλος, Κάτσικας (82' Κανελλόπουλος), Ματζουρανάκης, Κώτσιος, Αρβανίτης (39' Λαέρτ Πάπα), Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης, Κοσίδης, Κορομηλάς (72' Τσαρούχας), Γεωργέας (82' Χριστόπουλος), Τσιαχματιώτης.

ΠΑΟΚ Κ19 (Π. Γκαρσία): Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Μανωνιούδης, Τσοπούρογλου, Γιασής, Αβεντισιάν, Κούτσιας (72' Κωσταντέλιας), Κουτεντάκης, Γροσδής (82' Πιπιλιάρης), Βράκας (65' Πανίδης), Γκορντεζιάνι (82' Κιτσάκης).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ