ΕΛΛΑΔΑ

Super League K19: Ματσάρα ανατροπών στο Ρέντη, 3-2 ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προσέφεραν πλούσιο θέαμα και πέντε γκολ στο 2-3 του ντέρμπι
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προσέφεραν πλούσιο θέαμα και πέντε γκολ στο 2-3 του ντέρμπι INTIME

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε σπουδαίο διπλό στο Ρέντη και σε ένα ματς με συνεχείς ανατροπές και χορταστικό θέαμα επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 3-2 για την 5η αγωνιστική της Super League K19. Δύο δοκάρια με τον Πετρόπουλο οι ερυθρόλευκοι.

Ανατροπή στην ανατροπή στο ντέρμπι "αιωνίων", με τον Παναθηναϊκό να προηγείται, τον Ολυμπιακό να φέρνει τούμπα το ματς, αλλά τελικά να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα με 3-2 για την 5η αγωνιστική της Super League K19. Τις τέσσερις νίκες έφτασαν οι φιλοξενούμενοι, έχοντας πλέον 12 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους πέντε.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μισό του ματς, με τον Φρόκου να ανοίγει το σκορ στο 20'. Οι πράσινοι πίεσαν και για δεύτερο γκολ, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στην πρώτη τελική που ολοκλήρωσε στην εστία. Έπειτα από ωραία συνεργασία του Σπανούλη με τον Σπυριδάκη, ο δεύτερος πλάσαρε υπέροχα με λόμπα και έκανε το 1-1 στο 41'.

Οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Κουτσίδης πήρε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σπυριδάκη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κλίντμαν για το 1-2.

Οι παίκτες του Σάμιου παρόλα αυτά, παρότι ο Ολυμπιακός διατήρησε τον έλεγχο του ρυθμού κυρίως στο πρώτο εικοσάλεπτο του δεύτερου μέρους, δεν εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους. Στο 75' ο Μπιλάλ βρήκε εξαιρετικά τον Τόρρα, εκείνος έκανε την σέντρα για τον Καλοσκάμη, με τον μεσοεπιθετικό του τριφυλλιού να προλαβαίνει τον Παπαδούδη και να ισοφαρίζει.

Ο Ολυμπιακός ξόδεψε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ, με τον Πετρόπουλο να έχει δύο δοκάρια στο 82' και 85'. Αντίθετα οι πράσινοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε λίγο πριν από το φινάλε, πανηγυρίζοντας ένα τρίτο γκολ στο 87', με τον Τόρρα να διαμορφώνει το τελικό 2-3.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Παπαδούδης, Φρέρης, Κεραμίδα, Κουτσίδης, Χριστοφιλόπουλος, Νικολής, Σπυριδάκης, Χρήστου, Σταμούλης, Κασέμι και Καράκουτης.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Κλίντμαν, Ζαφείρης, Καρνέσσης, Προδρομίτης, Παυλάκης, Κωστόπουλος, Φρόκου, Καλοσκάμης, Κυριόπουλος, Βολάκης και Μπιλάλ.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ