STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Υποψήφιος για πρόεδρος ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινής στη φιέστα του Ολυμπιακού στο 44ο πρωτάθλημα
Ο Βαγγέλης Μαρινής στη φιέστα του Ολυμπιακού στο 44ο πρωτάθλημα EUROKINISSI SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος της Super League Interwetten στο σημερινό (24/06) ΔΣ, μαζί με τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Την προεδρία της Super League Interwetten θα διεκδικήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως έγινε γνωστό λίγες ώρες πριν από το σημερινό (24/06, 15:00) ΔΣ του συνεταιρισμού. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δεν θα είναι ο μόνος υποψήφιος, καθώς ήδη έχει γίνει γνωστή η υποψηφιότητα του μεγαλομετόχου της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Θυμίζουμε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν πρόεδρος της Λίγκας τη σεζόν 2010/11. Το ΔΣ θα αρχίσει στις 15:00 και τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

  1. Συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. και διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ.
  2. Σύναψη ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου (και λοιπών συνοδευτικών συμβάσεων) για τους ποδοσφαιριστές και λοιπά πρόσωπα για τις αγωνιστικές περιόδους 2022-23 και 2023-24.
  3. Θέματα ηλεκτρονικού εισιτηρίου – παράταση ισχύος της αρμοδιότητας διαχείρισης του Κεντρικού Ηλεκτρονικού Συστήματος Εισιτηρίων (άρθρο 41Γ παρ. 6.β. του Ν.2725/1999) από το Συνεταιρισμό.
  4. Εισήγηση προς την ΕΠΟ περί τροποποίησης των άρθρων 26-30 του Κώδικα Δεοντολογίας.
  5. Θέματα κλήρωσης πρωταθλήματος Super League 1 αγ. περιόδου 2022-23.
  6. Διάφορα.
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ