STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Αστέρα στη Λεωφόρο

Ο Μπαράλες σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Αλεξανδρόπουλο στο Αστέρας - Παναθηναϊκός
Ο Μπαράλες σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Αλεξανδρόπουλο στο Αστέρας - Παναθηναϊκός INTIME

Η 20η αγωνιστική της Super League Interwetten ξεκινά με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Δείτε ώρες και κανάλια για τα τρία παιχνίδια που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (29/1).

Ενδιαφέρουσες και δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (29/1) της Super League Interwetten. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα σε ένα παιχνίδι που αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη.

Η ομάδα της Τρίπολης, η οποία προέρχεται από δύο σερί νίκες απέναντι σε ΟΦΗ (1-0) και Βόλο (1-0) είναι 6η με 26 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα και ψάχνει το τρίποντο που θα τη φέρει πιο κοντά στην τετράδα και που οδηγεί στην Ευρώπη. Οι πράσινοι από την άλλη, βρίσκονται στην 4η θέση (30 βαθμοί), ωστόσο χρειάζονται του βαθμούς προκειμένου να χτίσει μία απόσταση ασφαλείας από ΠΑΣ Γιάννινα που είναι πέμπτος και με 27.

Η φορμαρισμένη Λαμία, που απέκλεισε από το Κύπελλο τον Άρη, φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ισοβαθμούν με τον Αστέρα και βρίσκεται στη μάχη για την τέταρτη θέση, ενώ η ομάδα της Φθιωτίδας είναι στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και ως εκ τούτου θέλει να μεγαλώσει τη διαφορά.

Το πρόγραμμα τέλος, κλείνει με το παιχνίδι του Ιωνικού με τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες, που προέρχονται από την ήττα 2-0 από την ΑΕΚ καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες και τα καλά αποτελέσματα αν θέλουν να βγουν από τη ζώνη υποβιβασμού που βρίσκονται. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα της Νίκαιας, η οποία είναι στη 12η θέση και στο +4 (14 βαθμοί) από τον Ατρόμητο.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τις αναμετρήσεις. Μπορείτε να δείτε φυσικά ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα στην ειδική ενότητα του SPORT24.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου

  • 15:00 Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης / COSMOTE Sport 1 HD
  • 15:00 Λαμία - ΟΦΗ / COSMOTE Sport 3 HD
  • 17:15 Ιωνικός - Ατρόμητος / COSMOTE Sport 2 HD
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΑΜΙΑ ΟΦΗ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ