STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των playoffs και της 3ης των playouts

Στιγμιότυπο από το ΑΕΚ - Άρης
Στιγμιότυπο από το ΑΕΚ - Άρης INTIME

Η δράση στην Super League Interwetten επιστρέφει το προσεχές Σαββατοκύριακο, με δύο αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική των playoffs και τέσσερα παιχνίδια στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playouts. Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten ετοιμάζονται για τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής των playoffs, με το κυριακάτικο πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα ανοίγει με το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες, ενώ στη συνέχεια παίρνει τη σκυτάλη το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη.

Μία ημέρα νωρίτερα θα διεξαχθούν τέσσερις αγώνες στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playouts, με τη Λαμία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο, τον ΟΦΗ να υποδέχεται στο Γεντί Κουλέ τον Απόλλων Σμύρνης, τον Αστέρα Τρίπολης να φιλοξενεί τον Ιωνικό και τον Παναιτωλικό να περιμένει τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο.

Σάββατο 9 Απριλίου

  • 16:00 Super League Playouts: Βόλος - Λαμία / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 18:15 Super League Playouts: ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 19:30 Super League Playouts: Αστέρας Τρίπολης - Ιωνικός / Novasports Prime
  • 20:30 Super League Playouts: Παναιτωλικός - Ατρόμητος / COSMOTE SPORT 2 HD

Κυριακή 10 Απρίλιου

  • 19:00 Super League Playoffs: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός / Novasports Prime
  • 19:30 Super League Playoffs: ΑΕΚ - Άρης / COSMOTE SPORT 1 HD
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΒΟΛΟΣ ΛΑΜΙΑ ΟΦΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ