STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Το αφιερωμένο γκολ του Αραούχο στον Άλκη ψηφίστηκε ως το κορυφαίο της σεζόν

Ο Σέρχιο Αραούχο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Άρη
Ο Σέρχιο Αραούχο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Το γκολ του Σέρχιο Αραούχο στην αναμέτρηση με τον Άρη στο Κλ. Βικελίδης, το οποίο και αφιέρωσε στον αδικοχαμένο Άλλη Καμπανό ψηφίστηκε ως το καλύτερο για τη σεζόν 2021/22 στη Super League Interwetten, με ποσοστό 16,24%.

Το γκολ που πέτυχε ο Σέρχιο Αραούχο στην αναμέτρηση με τον Άρη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ψηφίστηκε ως το κορυφαίο για τη σεζόν 2021/22, με βάση τη ψηφοφορία της Super League Interwetten.

Ο Σέρχιο Αραούχο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Άρη
Ο Σέρχιο Αραούχο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Άρη INTIME SPORTS

Ο 30χρονος επιθετικός συγκέντρωσε το 16,24% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ με 13,31% για το γκολ που σημείωσε στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην 11η αγωνιστική και στην τρίτη τον Άοσμαν του Ιωνικού με 12,55% για το τρομερό σουτ του στο ματς με τον Άρη.

Θυμίζουμε πως τα φωτογραφικά πρακτορεία που καλύπτουν την Super League Interwetten για να τιμήσουν τη μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανή αποφάσισαν όλες οι φωτογραφίες από τα ματς της 21ης αγωνιστικής να είναι ασπρόμαυρες.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League Interwetten:

"Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα, των τριών πρώτων ποδοσφαιριστών σε ψήφους, του διαγωνισμού Interwetten Goal of the Season.

1/ Σέρχιο Αραούχο (21η αγωνιστική) - 16,24%

2/ Νορντίν Άμραμπατ - 13,31%

3/ Άιας Άοσμαν - 12,55%".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ