STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Τα δεδομένα των playouts

Ντουρμισάι και Περέιρα δίνουν μάχη για την μπάλα στο ΑΕΛ - Παναιτωλικός για τα playouts της Super League Interwetten.
Ντουρμισάι και Περέιρα δίνουν μάχη για την μπάλα στο ΑΕΛ - Παναιτωλικός EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στα playouts της Super League Interwetten κορυφώνεται με την μάχη της παραμονής στην κατηγορία να φουντώνει. Το SPORT 24 καταγράφει τα δεδομένα του μίνι πρωταθλήματος.

Τα playouts της Super League Interwetten μπαίνουν στην τελική τους ευθεία και η αγωνία κορυφώνεται. Τη Δευτέρα (19/4, 19:30, Novasports 1HD) ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος με την κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαμία και ΑΕΛ στο Αθανάσιος Διάκος. Μετά και την ολοκλήρωση του αγώνα στη Φθιώτιδα θα απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε.

Ήδη κάποιες ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, άλλες είναι πιο άνετες και ψάχνουν λίγους βαθμούς για να "κλειδώσουν" την υπόθεση σωτηρία, ενώ κάποιες άλλες δίνουν "τελικούς" από εδώ και έπειτα.

Το SPORT 24 καταγράφει τα δεδομένα για τις τελευταίες αγωνιστικές των playouts της Super League Interwetten που θα κρίνουν την παραμονή.

ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο Βόλος βρίσκεται στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος με 39 πόντους. Η συγκομιδή του, του έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, εφόσον η διαφορά του από τις επικίνδυνες θέσεις είναι αρκετά μεγάλη. Μέχρι στιγμής στα playouts είναι αήττητος με τρεις ισοπαλίες (ΟΦΗ, Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα) και μία νίκη (Παναιτωλικό).

Στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις θα βρει απέναντι του ομάδες που ακόμη ψάχνουν βαθμούς, και μέσω από αυτών θα επιδιώξει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην κορυφή.

Τα επόμενα παιχνίδια του Βόλου

Ημερομηνίες 26 Απριλίου 8 Μαΐου 15 Μαΐου
Αντίπαλοι Απόλλων Σμύρνης (εκτός) ΑΕΛ (εντός) Ατρόμητος (εκτός)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό το Σάββατο (17/4) και με αυτό το αποτέλεσμα εξασφάλισε επίσης τη σωτηρία του στην κατηγορία. Στα playouts μετράει έως τώρα μία μονάχα νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, δύο ήττες (ΟΦΗ, Λαμία) και την ισοπαλία απέναντι στους Θεσσαλούς.

Πλέον, η διαφορά του είναι στο -4 από τον πρώτο Βόλο, τον οποίο κυνηγάει. Φυσικά, οι Ηπειρώτες από εδώ και στο εξής είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα

Ημερομηνίες 24 Απριλίου 8 Μαΐου 15 Μαΐου
Αντίπαλοι Παναιτωλικός (εντός) Απόλλων Σμύρνης (εντός) ΑΕΛ (εκτός)

ΨΑΧΝΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΛΑΜΙΑ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ

Στους 30 πόντους βρίσκονται Λαμία, Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης. Οι τρεις αυτές ομάδες δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, αλλά είναι περισσότερο άνετες. Στις επόμενες αγωνιστικές θα αναζητήσουν τους βαθμούς που θα τους δώσουν τη σωτηρία.

Η Λαμία έχει το προβάδισμα, καθώς με νίκη της κόντρα στην ΑΕΛ μπορεί να σκαρφαλώσει στους 33 πόντους και να "κλειδώσει" την παραμονή της, αφού ό,τι και να συμβεί θα βρίσκεται πάνω από ΑΕΛ και Παναιτωλικό. Επομένως, ο αγώνας με τους βυσσινί είναι ιδιαίτερα κρίσιμος.

Τα επόμενα παιχνίδια της Λαμίας

Ημερομηνίες 19 Απριλίου 24 Απριλίου 8 Μαΐου 15 Μαΐου
Αντίπαλοι ΑΕΛ (εντός) Ατρόμητος (εκτός) ΟΦΗ (εντός) Απόλλων Σμύρνης (εκτός)

Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ, δεν έχει ακόμη καταφέρει να πάρει νίκη στα playouts και έχει μπει σε περιπέτειες. Θεωρητικά μπορεί με τα κατάλληλα αποτελέσματα να παραμείνει στην κατηγορία και από την επόμενη αγωνιστική.

Βρίσκεται στο +5 από τον ΟΦΗ, στο +6 από τον Παναιτωλικός και στο +7 από την ΑΕΛ, η οποία έχει και αγωνιστική λιγότερη.

Τα επόμενα παιχνίδια του Ατρομήτου

Ημερομηνίες 24 Απριλίου 8 Μαΐου 15 Μαΐου
Αντίπαλοι Λαμία (εντός) Παναιτωλικός (εκτός) Βόλος (εντός)

Την κατηγορία των "άνετων" κλείνει ο Απόλλων Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία μετράει δύο ήττες (ΑΕΛ, Παναιτωλικό) και δύο ισοπαλίες (Ατρόμητος, ΟΦΗ) και έτσι δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της. Επίσης, κάτι τέτοιο μπορεί να πετύχει ακόμη και στην επόμενη αγωνιστική με τα κατάλληλα αποτελέσματα από τις ομάδες της "ουράς".

Τα επόμενα παιχνίδια του Απόλλωνα Σμύρνης

Ημερομηνίες 24 Απριλίου 8 Μαΐου 15 Μαΐου
Αντίπαλοι Βόλος (εντός) ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός) Λαμία (εντός)

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μάχες των τελευταίων ομάδων της βαθμολογίας. Ο ΟΦΗ βρίσκεται στους 25 πόντους, ο Παναιτωλικός στους 24 και η ΑΕΛ στους 23. Τα δεδομένα ενδέχεται να αλλάξουν τη Δευτέρα στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία.

Αν οι βυσσινί καταφέρουν και φύγουν με το διπλό από το Αθανάσιος Διάκος τότε θα φτάσουν τους 26 πόντους και θα βρεθούν πάνω από τους δύο αντιπάλους τους, με τους Κρητικούς να πέφτουν σε θέση μπαράζ. Η ομάδα του Φέστα έχει κάνει τρομερή πορεία στα μπαράζ με δύο νίκες κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Ατρόμητο και ισοπαλία με τον Παναιτωλικό. Εκτός από το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη με τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική.

Τα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΛ

Ημερομηνίες 19 Απριλίου 24 Απριλίου 8 Μαΐου 15 Μαΐου
Αντίπαλοι Λαμία (εκτός) ΟΦΗ (εντός) Βόλος (εκτός) ΠΑΣ Γιάννινα (εντός)

Ο ΟΦΗ δεν έχει γνωρίσει την ήττα στις τέσσερις αγωνιστικές των playoffs, αλλά δεν έχει πάρει και τα αποτελέσματα που θα τον βγάλουν από τις επικίνδυνες θέσεις. Μετράει τρεις ισοπαλίες (Βόλος, Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητος) και μία νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα επόμενα παιχνίδια είναι καθοριστικά με τη μάχη κόντρα στην ΑΕΛ να έχει ιδιαίτερη σημασία. Φυσικά, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας την τελευταία αγωνιστική με τον Παναιτωλικό. Κόντρα στους Αγρινιώτες θα είναι η μοναδική αναμέτρηση για τους Κρητικούς στο Ηράκλειο.

Τα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ

Ημερομηνίες 24 Απριλίου 8 Μαΐου 15 Μαΐου
Αντίπαλοι ΑΕΛ (εκτός) Λαμία (εκτός) Παναιτωλικός (εντός)

Ο Παναιτωλικός πήρε την πρώτη τη νίκη στα playouts το Σάββατο (17/4) απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης και έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί με δύο ήττες (Λαμία, Βόλο) και μία ισοπαλία (ΑΕΛ). Με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατά στο κόλπο της παραμονής.

Φυσικά στις επόμενες τρεις αγωνιστικές θα πρέπει να βάλει από κάτω του, δύο ομάδες για να σωθεί αυτόματα, είτε μία για να οδηγηθεί στην διαδικασία των μπαράζ. Η ομάδα του Αγρινίου έχει μόλις ένα παιχνίδι στην έδρα της απέναντι στον Ατρόμητο και δύο εξορμήσεις με ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ. Η τελευταία μπορεί να αποτελέσει και έναν τελικό.

Τα επόμενα παιχνίδια του Παναιτωλικού

Ημερομηνίες 24 Απριλίου 8 Μαΐου 15 Μαΐου
Αντίπαλοι ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός) Ατρόμητος (εντός) ΟΦΗ (εκτός)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΟΦΗ ΑΕΛ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ