STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Τα δεδομένα μεταξύ Λαμίας και Απόλλωνα στη μάχη της παραμονής

Ρόμανιτς και Φατιόν μάχονται για την μπάλα στο Απόλλων - Λαμία
Ρόμανιτς και Φατιόν μάχονται για την μπάλα στο Απόλλων - Λαμία INTIME SPORTS

Η Λαμία βρίσκεται κοντά στην εξασφάλιση της 13ης θέσης της Super League Interwetten που οδηγεί στα μπαράζ με την ομάδα της Super League 2, ενώ σε δύσκολη θέση είναι ο Απόλλωνας Σμύρνης. Τα δεδομένα δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Δύο αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε των playouts της Super League Interwetten και η μάχη της παραμονής καλά κρατεί. Θυμίζουμε πως ο τελευταίος υποβιβάζεται απευθείας, ενώ ο προτελευταίος θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες μπαράζ (με εκτός έδρας γκολ) τον ηττημένο από τα μπαράζ μεταξύ της Βέροιας και του Λεβαδειακού.

Στην 5η αγωνιστική των playouts η Λαμία πήρε ένα σημαντικό διπλό επικρατώντας 2-0 του Αστέρα. Την ίδια ώρα ο Απόλλωνας Σμύρνης ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 από τον Ιωνικό. Στην τελευταία θέση με 20 πόντους είναι η Ελαφρά Ταξιαρχία, ενώ στο +4 βρίσκεται η Λαμία. Πρόκειται για τις δύο ομάδες που έχουν κλειδώσει τις δύο τελευταίες θέσεις και θα μονομαχήσουν για την αποφυγή της 14ης.

Το ματς της 6ης αγωνιστικής μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και της Λαμίας (7/5, 19:30) στη Ριζούπολη θα είναι κομβικό. Η Λαμία με νίκη ή ισοπαλία "κλειδώνει" μία αγωνιστική πριν από το φινάλε την προτελευταία θέση και θα διεκδικήσει την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία μέσω των μπαράζ. Απεναντίας, η Ελαφρά Ταξιαρχία χρειάζεται μόνο νίκη προκειμένου να μειώσει στον πόντο και να παραμείνει ζωντανή.

Τα σενάρια σε περίπτωση νίκης του Απόλλωνα

Τι ισχύει όμως σε περίπτωση που η Ελαφρά Ταξιαρχία κερδίσει τη Λαμία; Ο Απόλλωνας για να τερματίσει στη συνέχεια προτελευταίος χρειάζεται νίκη κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη και ήττα ή ισοπαλία της Λαμίας απέναντι στον Ατρόμητο εντός έδρας. Η ομάδα της Φθιώτιδας δηλαδή κρατάει την θέση της σίγουρα με νίκη.

Εάν η Λαμία έρθει ισόπαλη απέναντι στους Περιστεριώτες τότε θα χρειαστεί ήττα ή ισοπαλία του Απόλλωνα με την ομάδα της Αρκαδίας. Τέλος, υπάρχει περίπτωση ισοβαθμίας στους 24 πόντους με ήττα της Λαμίας και ισοπαλία του Απόλλωνα. Σε αυτή την περίπτωση η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει το προβάδισμα και θα πάει στα μπαράζ.

Η βαθμολογία των playouts έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  1. ΟΦΗ 41
  2. Αστέρας 40
  3. Ιωνικός 39
  4. Παναιτωλικός 36
  5. Βόλος 36
  6. Ατρόμητος 32
  7. Λαμία 24
  8. Απόλλων Σμύρνης 20

Το πρόγραμμα της Λαμίας:

  • Απόλλων Σμύρνης (εκτός)
  • Ατρόμητος (εντός)

Το πρόγραμμα του Απόλλωνα:

  • Λαμία (εντός)
  • Αστέρας (εκτός)
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ