STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Στο Πανθεσσαλικό το Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο
Το Πανθεσσαλικό Στάδιο INTIME

Όπως ενημέρωσε η Super League η αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (06/12, 19.30) θα διεξαχθεί τελικά στο Πανθεσσαλικό.

Για ακόμα μία αγωνιστική η Λαμία θα αναγκαστεί να παίξει έναν εντός έδρας αγώνα της μακριά από την έδρα της αφού ο αγωνιστικός χώρος του "Αθανάσιος Διάκος" δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.

Έτσι, η αναμέτρηση της Δευτέρας (06/12, 19.30 COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24) με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση: "Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της ΠΑΕ Λαμία για την αλλαγή της έδρας διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, παράλληλα με την έκθεση της εταιρείας που έχει αναλάβει την εποπτεία των αγωνιστικών χώρων της Super League και κατόπιν της επιστημονικής αξιολόγησης του αγωνιστικού χώρου του Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ», ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τη Δευτέρα 06.12.2021, στις 19:30".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ