STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Σκάουτς των Γιουνάιτεντ, Λέστερ στο Καραϊσκάκης για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Στιγμιότυπο από αναμέτρηση Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκης για την Super League | 3 Οκτωβρίου 2021
Στιγμιότυπο από αναμέτρηση Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκης για την Super League | 3 Οκτωβρίου 2021 INTIME

Το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού το βράδυ της Τετάρτης (11/5, 21:30, Novasports Prime) συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιάφερον, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ να στέλνουν σκάουτς στο γήπεδο "Καραϊσκάκης".

Οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μετρούν αντίστροφα για την τέταρτη και τελευταία μονομαχία τους στη φετινή Super League Interwetten, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται το βράδυ της Τετάρτης (11/5, 21:30, Novasports Prime, LIVE από SPORT24) έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο μεν Ολυμπιακός του Μαρτίνς για να φτάσει τις τρεις σερί νίκες σε ντέρμπι (μετά τις εκτός έδρες απέναντι σε ΠΑΟΚ και Άρη) να προσθέσει το κερασάκι στην τούρτα της κατάκτησης του πρωταθλήματος με την πρώτη του επιτυχία φέτος απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό του, και ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς για να κλείσει αήττητος τη σεζόν κόντρα στους Πειραιώτες και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του ενόψει του τελικού του Κυπέλλου.

Σε αυτό το ματς αναμένεται να βρεθεί πολύς κόσμος στις εξέδρες του γηπέδου "Καραϊσκάκης" και μεταξύ των οποίων θα είναι και αρκετοί εκπρόσωποι ξένων συλλόγων για να παρακολουθήσουν διά ζώσης ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων και των πρασίνων.

Όπως έγινε γνωστό, δύο ομάδες της Premier League θα έχουν εκπροσώπηση στο φαληρικό γήπεδο, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ να στέλνουν σκάουτς στη χώρα μας αλλά να κρατούν επτασφράγιστο μυστικό το ποιους παίκτες θέλουν να δουν από κοντά για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΕΣΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ