STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το πρόγραμμα της Super League Interwetten: Το Big-5 στη δράση, ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Βικελίδης

Το πρόγραμμα της Super League Interwetten: Το Big-5 στη δράση, ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Βικελίδης
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΣ και θέλει να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας, ο ΠΑΟΚ παίζει με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ τον Ατρόμητο.

Πλούσια είναι η σημερινή δράση στη Super League Interwetten στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, καθώς αγωνίζονται και οι πέντε "μεγάλοι" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Την αρχή κάνει ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος Ολυμπιακός, ο οποίος στις 15:00 υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και θέλει να διατηρήσει το αήττητό του και την διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του. Οι Πειραιώτες είναι το φαβορί για το τρίποντο και μίνιμουμ θέλουν να μείνουν στο +9 από τις ομάδες που τον ακολουθούν, περιμένοντας ίσως και κάποια... δώρα από τα άλλα ματς που γίνονται. Ο ΠΑΣ είναι 11ος με 15 βαθμούς και θέλει βαθμό ή βαθμούς απ' αυτό το παιχνίδι, ξέροντας ότι οι πιθανότητές του δεν είναι πολλές.

Στις 17:15, ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη αποστολή στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, γνωρίζοντας ότι οποιαδήποτε γκέλα σημαίνει ότι θα συρρικνώσει και άλλο τις όποιες πιθανότητες διεκδίκησης του τίτλου. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είναι στο -10 από τον Ολυμπιακό, δεν κατάφερε να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά στο ντέρμπι της Τούμπας και κυνηγά ένα καλό σερί νικών για να μείνει ζωντανή. Όσο για τον ΟΦΗ, βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς και δεν θέλει να υποχωρήσει και άλλο.

Την ίδια ώρα, ο Βόλος φιλοξενεί στο Πανθεσσαλικό τη Λαμία, με τους γηπεδούχους να είναι στην 9η θέση με 19 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 5 βαθμούς και δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια. Κάθε ματς είναι do or die για τη Λαμία, με το Βόλο από την άλλη να θέλει τη νίκη για να αναρριχηθεί περαιτέρω.

Στις 19:30 διεξάγεται το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης που ισοβαθμεί στη 2η θέση με την ΑΕΚ στους 33 βαθμούς, αλλά μειονεκτεί λόγω της ήττας στο μεταξύ τους ντέρμπι πριν μερικές ημέρες χάρη στο γκολ του Λιβάι Γκαρσία, θα τα δώσει όλα για να επανέλθει στις επιτυχίες απέναντι στο τριφύλλι, το οποίο δίνει μάχη φέτος για την έξοδο στην Ευρώπη. Το τριφύλλι είναι 5ο με 25 βαθμούς, στο -7 από τον ΠΑΟΚ και στο +1 απο τον Αστέρα που όμως έχει ματς παραπάνω.

Τέλος, στις 21:30 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, αφού έχει ένα καλό σερί νικών με το αγαπημένο 1-0 του Μανόλο Χιμένεθ, βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της και την ταυτότητά της, έχει αυτοπεποίθηση και θέλει να συνεχίσει σε αυτό το μονοπάτι. Έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στους Περιστεριώτες, που έχουν μια καλή πρόσφατη παράδοση με την Ένωση εκτός έδρας. Η Ένωση είναι στο -9 από τον Ολυμπιακό, ούσα 2η, ενώ η ομάδα του Κάναντι βρίσκεται στην 7η θέση με 21 βαθμούς και έχει ματς λιγότερο.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

15:00: Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 1 HD)

17:15: ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (Novasports 2 HD)

17:15: Βόλος - Λαμία (Novasports 3 HD)

19:30: Άρης - Παναθηναϊκός (Novasports 1 HD)

21:30: ΑΕΚ - Ατρόμητος (Novasports 2 HD)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΟΛΟΣ ΛΑΜΙΑ ΟΦΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ