STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Οι ημερομηνίες του πρωταθλήματος

Ο Βέλεθ με τον Χασάν μονομαχούν σε ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Super League Interwetten
Ο Βέλεθ με τον Χασάν μονομαχούν σε ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Super League Interwetten PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η Super League Interwetten έκανε γνωστό πότε θα ξεκινήσει και πότε θα ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και όλες τις διακοπές που θα υπάρξουν.

Το πρωτάθλημα της σεζόν 2021-22 της Super League Interwetten θα ξεκινήσει το διήμερο 21-22 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί το διήμερο 5/6 Μαρτίου όπως έκανε γνωστό και επίσημα η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Στο συνοπτικό πρόγραμμα που παρουσίασε μπορεί να δει κανείς αναλυτικά πότε θα διεξαχθούν και οι 26 αγωνιστικές αλλά και πότε θα υπάρξουν διακοπές στο πρωτάθλημα είτε λόγω εθνικών ομάδων, είτε λόγω των εορτών των Χριστουγέννων.

Για παράδειγμα η πρώτη διακοπή είναι στις αρχές Σεπτεμβρίου και η δεύτερη στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Τα Χριστούγεννα τώρα όπως συμβαίνει κάθε χρόνο θα υπάρξει και πάλι κενό 20ημερών καθώς θα υπάρξει ματς για τη 16η αγωνιστική στις 18-19 Δεκεμβρίου, εν συνεχεία θα έχουμε διακοπή και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ξανά στις 5-6 Ιανουαρίου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ