STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Το Βόλος - Παναθηναϊκός γλίτωσε από την "πανδημία" των αναβολών

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Κυπέλλου ανάμεσα στον Βόλο και τον Παναθηναϊκό
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Κυπέλλου ανάμεσα στον Βόλο και τον Παναθηναϊκό INTIME

Με μόλις δύο αναμετρήσεις θα πέσει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, με το Βόλος - Παναθηναϊκός να είναι το μοναδικό παιχνίδι της Κυριακής (9/1) που δεν αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Με μόλις δύο παιχνίδια θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο η 17η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο ΟΦΗ αντιμετώπισε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Γεντί Κουλέ το Σάββατο (8/1), με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1, ενώ η μοναδική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή (9/1) είναι το Βόλος - Παναθηναϊκός.

Η διασπορά του κορονοϊού για ακόμα μία φορά δημιούργησε προβλήματα στις ελληνικές ομάδες, οδηγώντας σε πέντε αναβολές. Το πρώτο παιχνίδι που η διοργανώτρια Αρχή ανέβαλε ήταν το Άρης - Ατρόμητος, αφού πριν από το ματς με τον Βόλο, το οποίο επίσης δεν έγινε, οι Περιστεριώτες είχαν ανακοινώσει 11 κρούσματα, ενώ την Τετάρτη (5/1) ανακοινώθηκε και η αναστολή ομαδικών προπονήσεων για εννέα ημέρες.

Ακολούθησε το Παναιτωλικός - Λαμία, που ήταν προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (10/1). Πρόκειται μάλιστα, για το δεύτερο σερί παιχνίδι της ομάδας του Αγρινίου που αναβάλλεται, καθώς πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ, που δεν έγινε, ο Παναιτωλικός είχε ανακοινώσει 13 κρούσματα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (8/1) επιβεβαιώθηκε και η αναμενόμενη αναβολή στο Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνης, καθώς η Ελαφρά Ταξιαρχία μετρά πλέον 10 κρούσματα κορονοϊού, ενώ αυτή ήταν η 4η αναβολή της ομάδας. Οκτώ ενεργά κρούσματα αριθμεί συνολικά και ο ΠΑΟΚ, γεγονός που δεν επέτρεψε επίσης, τη διεξαγωγή του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο τελευταίος αγώνας που αναβλήθηκε ήταν αυτός του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο λόγος ήταν τα νέα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στους ερυθρόλευκους παραμονή του αγώνα κατά τη διενέργεια των τεστ. Ο Ολυμπιακός είχε κάνει γνωστές τέσσερις θετικές περιπτώσεις COVID-19 πριν από το ματς με τον Απόλλωνα την περασμένη αγωνιστική.

Αναλυτικά όλοι οι αγώνες της 17ης αγωνιστικής που αναβλήθηκαν:

  • Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνης
  • Άρης - Ατρόμητος
  • ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  • Ολυμπιακός - Αστέρας
  • Παναιτωλικός - Λαμία

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΡΗΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ