STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Ο Ντελ Θέρο Γκράντε στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Ο Ισπανός διαιτητής, Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε
Ο Ισπανός διαιτητής, Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε © 2021 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Τον Ισπανό διαιτητή, Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε, φέρνει η ΚΕΔ για το κυριακάτικο (7/11) ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ξένοι διαιτητές σε Ριζούπολη, Φάληρο και Ηράκλειο.

Ο Ισπανός διαιτητής, κατηγορίας Elite της UEFA, Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε, είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ο 45χρονος ρέφερι σφυρίζει για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά έχει παρελθόν σε ματς ομάδων μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ινίγο Σεραΐν Πριέτο Λόπεθ Ντε, Γκονζάλο Γκαρσία Γκονζάλεθ, τέταρτος ο Περράκης και στο VAR ο Χοσέ Μοντέρο Λουίς Μουνουέρα, με AVAR τον Μεϊντάνα.

Ο Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε ήταν διαιτητής σε τέσσερα ματς του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στα εξής: ΑΠΟΕΛ - Ολυμπιακός 2-0 (8/12/16), Ολυμπιακός - Κράσνονταρ 4-0 (21/8/19), Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός 3-0 (3/11/20) και Άρσεναλ - Ολυμπιακός 0-1 (18/3/21).

Έχει σφυρίξει δυο φορές την ΑΕΚ στην ήττα με 3-0 από τον Άγιαξ (19/9/18) και στο εντός έδρας 1-1 με την Ντιναμό Κιέβου (15/2/18). Παράλληλα, ήταν διαιτητής και στους αγώνες Ελλάδα - Σλοβενία 0-0 και Σαουδική Αραβία - Ελλάδα 2-0.

Παράλληλα, η ΚΕΔ φέρνει τον Πορτογάλο, Ζοάο Πινέιρο, από τη 2η κατηγορία της UEFA για το Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ. Στο Ολυμπιακός - Ιωνικός που θα βρίσκεται ο Πορτογάλος Φάμπιο Μέλο και στο ΟΦΗ - Ατρόμητος ο Ισπανός, Λουίς Μουνουέρα. Είναι τακτική της ΚΕΔ οι ξένοι διαιτητές στο VAR να παίρνουν και δεύτερο ορισμό.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο (6 Νοεμβρίου)

17:15 ΟΦΗ-Ατρόμητος: Κουμπαράκης: Κόλλιας, Στεφανής, 4ος Γκάμαρης, VAR: Λουίς Μουνουέρα, Πετρόπουλος

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός: Τζήλος (Νικολαΐδης, Σαμοΐλης, 4ος Τζοβάρας, VAR: Ευαγγέλου, Λ.Δημητριάδης)

19:30 Απόλλων-ΑΕΚ: Πινέιρο (Κόστα, Έιρας, 4ος Φωτιάς, VAR: Μέλο, Φωτόπουλος)

Κυριακή (7 Νοεμβρίου)

15:00 Αστέρας Τρίπολης-Λαμία: Γκορτσίλας (Απτόσογλου, Μπαλτάς, 4ος Αγγελάκης, VAR: Κουτσιαύτης, Παπαδάκης)

17:15 Βόλος-Άρης: Καραντώνης (Κωσταράς, Ψαρρής, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Ευαγγέλου, Ζαμπάλας)

19:30 Ολυμπιακός-Ιωνικός: Μανούχος (Νικολακάκης, Αλεξέας, VAR: Τσακαλίδης, VAR: Μέλο, Τριανταφύλλου)

19:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ντελ Θέρο Γκράντε (Λόπεθ Ντε), Γκονζάλεθ, 4ος Περράκης, VAR: Μουνουέρα, Μεϊντάνας)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΕΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΑΜΙΑ ΒΟΛΟΣ ΑΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ