STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Ο Φωτιάς στο Φάληρο, ο Βαντ στο Βικελίδης, ο Ευαγγέλου στην Τρίπολη

Ο διαιτητής Βασίλης Φωτιάς
Ο διαιτητής Βασίλης Φωτιάς EUROKINISSI

Ο Βασίλης Φωτιάς ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (12/05, 19:30), ο Ούγγρος Ίστβαν Βαντ το Άρης - Παναθηναϊκός και ο Ευαγγέλου το Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ.

Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten. Ο Βασίλης Φωτιάς θα σφυρίξει το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο (12/05, 19:30). Βοηθοί του θα είναι οι Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας) και Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου), τέταρτος ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας) και στο VAR θα βρίσκεται ο Λετονός, Άντρις Τρεϊμάνις με AVAR τον Ηλία Κωνσταντίνου.

Στο ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό (12/05, 19:30), ο Ούγγρος, Βαντ Ίστβαν, θα είναι ο διαιτητής. Ο 41χρονος είναι διεθνής από το 2007 διαιτητής και θα έχει βοηθούς τους Ίστβαν Άλμπερτ και Έλληνα Θόδωρο Γεωργίου. Τέταρτος θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), στο VAR ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς και AVAR ο Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας).

Στο ματς του Αστέρα με την ΑΕΚ στην Τρίπολη, διαιτητής ορίστηκε ο Αγγελος Ευαγγέλου, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους Ιορδάνης Απτσόγλου και Μπάξμπαου Ρέινχαρντ. Τέταρτος ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης, στο VAR ο Θανάσης Τζήλος και AVAR θα είναι ο Κωνσταντίνος Καλαμπόκης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ