STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Μοίρασε πρόστιμα στους "μεγάλους", απορρίφθηκε η ένσταση του Απόλλωνα για Μπαράλες

Μπαράλες και Άλβες μάχονται για την μπάλα στο Απόλλων - Αστέρας
Μπαράλες και Άλβες μάχονται για την μπάλα στο Απόλλων - Αστέρας EUROKINISSI

Το πειθαρχικό όργανο της Super League Interwetten μοίρασε πρόστιμα στο "Big-5" για τις αναμετρήσεις των τελευταίων αγωνιστικών των playoffs, ενώ απορρίφθηκε η έφεση του Απόλλωνα Σμύρνης για αντικανονική συμμετοχή του Χερόνιμο Μπαράλες.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Super League Interwetten ολοκληρώθηκαν με την πειθαρχική επιτροπή να ανακοινώνει τις αποφάσεις της για τις τελευταίες αγωνιστικές.

Το πειθαρχικό όργανο της λίγκας μοίρασε πρόστιμα, στις ΠΑΕ Ολυμπιακός (8η και 9η αγωνιστική), ΠΑΟΚ (8η, 10η), Παναθηναϊκός (9η), Άρης (7η, 9η) και ΑΕΚ (8η, 10η).

Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν και οι ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία (10η αγωνιστική των playoffs και 7η των playouts αντίστοιχα). Επιπλέον η ένσταση που κατέθεσε ο Απόλλων Σμύρνης για αντικανονική συμμετοχή του Χερόνιμο Μπαράλες στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την τελευταία αγωνιστική των playouts απορρίφθηκε.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΛΑΜΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ