STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Μάχες για την παραμονή σε Ηράκλειο και Αγρίνιο

Η μπάλα της Super League
Η μπάλα της Super League EUROKINISSI

Στις 15:00 ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ατρόμητο (15;00) στο Ηράκλειο και οι Κρητικοί "καίγονται" για το τρίποντο στη μάχη της παραμονής, όπως και ο Παναιτωλικός στη μάχη με τον Απόλλωνα Σμύρνης (17:15). Στις 19:30 το Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα.

Η μάχη για την παραμονή στη Super League Interwetten μαίνεται και σήμερα (17/4) διεξάγονται τρεις αγώνες για την 4η αγωνιστική των playouts, εκ των οποίων οι δυο είναι "ο θάνατός σου η ζωή μου" για τους γηπεδούχους.

ΜΟΝΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί στις 15:00 (Novasports 1HD, LIVE από το SPORT 24) τον Ατρόμητο στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" και θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι έχουν μια νίκη και δυο ισοπαλίες στα τρία ματς που έχουν γίνει ως τώρα στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και φιλοξενούν τους Περιστεριώτες που έχουν να νικήσουν από τις 31 Ιανουαρίου, όταν και πέρασαν νικηφόρα από τα Γιάννενα.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχει επτά ήττες στα 13 τελευταία παιχνίδια της. Ο ΟΦΗ είναι 12ος με 24 βαθμούς, έναντι 23 της ΑΕΛ και 21 του Παναιτωλικού. Ένα στραβό αποτέλεσμα και νίκη των ομάδων που τον καταδιώκουν, μπορούν να φέρουν... τούμπα τα δεδομένα. Το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια θέλει να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα και να σώσει την παρτίδα.

"ΚΑΙΓΕΤΑΙ" Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στις 17:15 (Novasports 1HD, LIVE από το SPORT 24), ο ουραγός Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εξυπακούεται ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα που δεν βρίσκεται σε καθόλου καλό φεγγάρι, γι' αυτό και ο υποβιβασμός είναι κάτι παραπάνω από έναν απλό εφιάλτη. Στον αντίποδα, οι οι φιλοξενούμενοι του Μάκη Χάβου δεν νιώθουν απόλυτα ασφαλείς με τους 30 βαθμούς και θέλουν να τελειώνουν με την παραμονή τους.

ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Το τελευταίο ματς γίνεται στις 19:30 (Novasports 1HD, LIVE από το SPORT 24) στον Βόλο, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα τεσσάρων βαθμών από τους Ηπειρώτες (38 έναντι 34) και σε κάθε περίπτωση έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάληψη της 7ης θέσης στο πρωτάθλημα. Άγχος δεν υπάρχει για τις δυο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να σκέπτονται φυσικά και τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 17 Απριλίου

ΟΦΗ-Ατρόμητος (15:00)

Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης (17:15)

Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30)

Δευτέρα 19 Απριλίου

Λαμία-ΑΕΛ (19:30)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΒΟΛΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ