STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η βαθμολογία μετά τις νίκες του Άρη και του Παναθηναϊκού

Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν το γκολ του Ντάνιελ Μαντσίνι
Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν το γκολ του Ντάνιελ Μαντσίνι EUROKINISSI

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τη νίκη του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-1) αλλά και την εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό με 2-0.

Ο Άρης ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της ενδέκατης αγωνιστικής της Super League Interwetten, καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0 στην Τούμπα. Το παιχνίδι διακόπηκε λόγω εισβολής οπαδών και ρίψης αντικειμένων, ωστόσο αφού διασφαλίστηκε η ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε κανονικά.

Με αυτή τη νίκη οι κίτρινοι έφτασαν τους 14 βαθμούς (εκκρεμεί η απόφαση του CAS για το -6), ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 19, έχοντας δέκα βαθμούς λιγότερους από τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Παναιτωλικό 2-0 και έφτασε τους 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα,

Νωρίτερα ο Ολυμπιακός νίκησε τον Βόλο με 2-1 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας έξι βαθμούς περισσότερους από τη δεύτερη ΑΕΚ, ενώ ο ΟΦΗ νίκησε με το ίδιο σκορ (2-1) τον Ιωνικό στην έδρα του και ανέβηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Η επόμενη αγωνιστική

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ