STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η βαθμολογία μετά τις νίκες των Ολυμπιακού και ΑΕΚ

Ο Καμαρά πανηγυρίζει το γκολ του στα Γιάννενα
Ο Καμαρά πανηγυρίζει το γκολ του στα Γιάννενα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League Interwetten με 14 βαθμούς και προσπέρασε ΠΑΟΚ, Βόλο και ΑΕΚ που κέρδισε τον Ατρόμητο με 3-0.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στα Γιάννενα με 2-1 και βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League Interwetten μετά την 6η αγωνιστική έχοντας 14 βαθμούς και προσπέρασε ΠΑΟΚ, Βόλο και ΑΕΚ που έχουν 13 βαθμούς.

Η ΑΕΚ σκαρφάλωσε και αυτή βαθμολογικά μετά την επικράτηση της επί του Ατρόμητου με 3-0 στο ΟΑΚΑ, στο ντεμπούτο του Γιαννίκη στον πάγκο των κιτρινόμαυρων.

Λίγο νωρίτερα ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με το Βόλο είχε έρθει ισόπαλος 4-4 σε ένα χορταστικό παιχνίδι στην Τούμπα. Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής το οποίο διεξάχθηκε την ίδια ώρα, ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε τον ΟΦΗ με τους Κρητικούς να επικρατούν με 2-1 και να σημειώνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΟΦΗ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ