STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η Λαμία και ο Άρης θέλουν όσο τίποτα το τρίποντο

Ο Εντιαγέ σε φιλικό με τη Λαμία
Ο Εντιαγέ σε φιλικό με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Λαμία και Άρης κοντράρονται (18/10, 19.30) στην τελευταία αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten και οι δυο ομάδες θέλουν το τρίποντο για να πάρουν σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Με την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Άρη (18/10, 19.30, τηλεοπτική μετάδοση από Cosmote Sports 1, ζωντανά από το SPORT24) πέφτει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Η Λαμία έχει αρκετές επιστροφές παικτών οι οποίες λύνουν τα χέρια του Μιχάλη Γρηγορίου. Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Μπεχαράνο και Ελευριάδης είναι στη διάθεση του Έλληνα κόουτς.

Στα της ενδεκάδας ο Γκαραβέλης φαίνεται ότι θα είναι κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα μπροστά του να απαρτίζεται από τους Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Μαζουλουξή και Σκόνδρα.

Τζανδάρης, Γκέντσογλου και Νούνιες παλεύουν για τις δύο από τις τρεις θέσεις των κεντρικών μέσων με τον Ταϊρόν να βρίσκεται μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Δεξιά θα είναι ο Μανούδος, αριστερά ο Ρόμανιτς και κορυφή ο Καραμάνος.

Στην αντίπερα όχθη ο Άκης Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Σάσα, Μπεναλουάν και Σάκιτς. Έτσι, ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Σούντγκρεν θα πάρει όλη την πλευρά δεξιά, ενώ αριστερά θα είναι ο Λούμορ ή ο Γκανέα, ενώ στόπερ θα είναι δύο εκ των Μπράμπετς, Φαμπιανο και Δεληζήση.

Από εκεί και μπροστά τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα και ουσιαστικά παίζεται μόνο μία θέση. Τζέγκο και Εντιαγέ θα είναι το δίδυμο στα χαφ, ο Καμαρά θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης και οι Μαντσίνι, Μπερτόγλιο είναι οι δύο σίγουροι από πίσω του.

Έτσι, το μόνο που απομένει είναι η θέση του δεύτερου εξτρέμ να πηγαίνει είτε στον Γκαρσία, είτε στον Γκάμα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ