STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η Αστυνομία ζήτησε αναβολή των ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και Ιωνικός - ΠΑΟΚ

Ο Εβγέν Σάκχοφ με τον Λούκας Βιγιαγάνιες
Ο Εβγέν Σάκχοφ με τον Λούκας Βιγιαγάνιες INTIME

Η Αστυνομία κατέθεσε αίτημα στη Super League Interwetten για την αναβολή του ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και Ιωνικός - ΠΑΟΚ για λόγους ασφαλείας. Αντίθετη η Λίγκα λόγω της πίεσης στο καλεντάρι, το έχει διαμηνύσει και εγγράφως.

Η Ελληνική Αστυνομία ζήτησε επισήμως την αναβολή των αναμετρήσεων της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ, οι οποίες έχουν οριστεί την προσεχή Κυριακή (5/12), επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

Συγκεκριμένα την επόμενη ημέρα είναι η επέτειος των 13 ετών από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αλλά και της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα την Κυριακή και θα υπάρξουν αυξημένα μέτρα προστασίας. Γι' αυτό και η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί ότι οι δυνάμεις ασφαλείας δεν επαρκούν και ζήτησε να αναβληθούν οι δυο αγώνες του πρωταθλήματος.

Η Λίγκα είναι κάθετα αντίθετη στο συγκεκριμένο αίτημα, κάτι που διεμήνυσε εγγράφως, γιατί πιέζει το καλεντάρι και δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Παράλληλα, τονίζουν ότι δεν γίνεται μόλις λίγα 24ώρα πριν τα ματς να υπάρχει ένα τέτοιο αίτημα, ειδικά από τη στιγμή που τα δύο αυτά γεγονότα είναι προγραμματισμένα εδώ και καιρό.

Την τελική απόφαση θα πάρει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος σταθμίζει τα γεγονότα και προσπαθεί να βρει την καλύτερη δυνατή λύση. Θα συνομιλήσει πάντως με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές (αστυνομία, Λίγκα, ομάδες) και ίσως και μέσα στην ημέρα να έχουμε οριστική απάντηση.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ