STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Δοκιμασία για τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο, ντέρμπι ουραγών στο Περιστέρι

Ο Ματιέ Βαλμπουενά πανηγυρίζει στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φενέρ
Ο Ματιέ Βαλμπουενά πανηγυρίζει στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φενέρ EUROKINISSI SPORTS

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten με τον αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό (04/12, 19.30) να ξεχωρίζει.

Η δράση συνεχίζεται στη Super League Interwetten με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων, που θα κλείσουν και την αυλαία της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το πιο σημαντικό ματς της ημέρας διεξάγεται στο Ηράκλειο όπου ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του ΟΦΗ (19:30,COSMOTE SPORT 2HD, live από το SPORT24). Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να παραμείνουν αήττητοι και παράλληλα να εκμεταλλευτούν πιθανή απώλεια βαθμών της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στην αντίπερα όχθη ο ΟΦΗ θέλει να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική πορεία του. Ο Νιόπλιας έχει απουσίες για το ματς, ωστόσο η ομάδα του έχει αποδείξει φέτος ότι μπορεί να τις υπερνικήσει και αυτές.

Στα άλλα δύο ματς της ημέρας ο Βόλος θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό (17:15, COSMOTE SPORT 3HD, live από το SPORT24), ενώ ο Ατρόμητος τον Απόλλωνα Σμύρνης (17:15, NOVASPORTS 2HD, live από το SPORT24).

Το ματς στο Περιστέρι κοντράρονται οι δύο ουραγοί του βαθμολογικού πίνακα με την αναμέτρηση να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ ο τρίτος από το τέλος Παναιτωλικός θα προσπαθήσει να πάρει βαθμό ή βαθμούς απέναντι στον εξαιρετικό φέτος Βόλο.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σαββάτου

  • 17:15 Βόλος ΝΠΣ - Παναιτωλικός / COSMOTE SPORT 3HD
  • 17:15 Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης / NOVASPORTS 2HD
  • 19:30 ΟΦΗ - Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT 2HD

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΦΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ