STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Διοικητικό Συμβούλιο για επικύρωση βαθμολογίας και έσοδα από το στοίχημα

Η μπάλα της Super League Interwetten πριν από το Λαμία - ΑΕΚ
Η μπάλα της Super League Interwetten πριν από το Λαμία - ΑΕΚ INTIME SPORTS

Η Super League με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως την Πέμπτη (19/5) θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο για να επικυρωθεί η βαθμολογία των playoffs και των playouts καθώς και ενημέρωση για τα έσοδα από το στοίχημα.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα διεξαχθεί την Πέμπτη (19/5) στη Super League και στην ημερήσια ατζέντα είναι αρκετά θέματα εκ των οποίων τα δύο αρκετά σημαντικά.

Πλην της επικύρωσης των βαθμολογιών στο Δ.Σ. θα γίνει ενημέρωση για τα έσοδα των ομάδων από το στοίχημα ενώ θα γίνει και μια πρώτη κουβέντα για το πρόγραμμα της σεζόν 2022-23. Μιλάμε για το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς όπου όλες οι ομάδες θέλουν να ξέρουν πότε θα σταματήσει το πρωτάθλημα για το Μουντιάλ του Κατάρ το χειμώνα για να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

Καθώς ακόμα δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση στους συλλόγους και οι προπονητές δεν μπορούν να κάνουν το σχεδιασμό τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη, 19/5/2022, στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Επικύρωση βαθμολογίας αγώνων playoffs και playouts πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγ. περιόδου 2021-22.

2/ Ενημέρωση και λήψη αποφάσεων σε σχέση με τη χρηματοδότηση των ΠΑΕ – μελών του συνεταιρισμού εκ των προσόδων από τη φορολόγηση των τυχερών παιγνίων, βάσει του ισχύοντος νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου.

3/ Χορηγικά ζητήματα και δέσμευση χορηγικών παροχών υπέρ του συνεταιρισμού για τις επόμενες αγ. περιόδους, βάσει του άρθρου 8 παρ. 10 του Κ.Α.Π.

4/ Συζήτηση και προτάσεις επί του ετήσιου συνοπτικού προγράμματος και της δομής του πρωταθλήματος Super League 1 (ανδρών) αγ. περιόδου 2022-23.

5/ Συζήτηση και προτάσεις επί της δομής των πρωταθλημάτων υποδομών Super League 1 αγ. περιόδου 2022-23.

6/ Διάφορα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ