SUPER LEAGUE INTERWETTEN

Super League Interwetten: Διατηρείται το υφιστάμενο πλαίσιο ποινών επί μη αδειοδότησης

Super League Interwetten: Διατηρείται το υφιστάμενο πλαίσιο ποινών επί μη αδειοδότησης
EUROKINISSI SPORTS

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης αποφασίστηκε ομόφωνα η εισήγηση προς την ΕΠΟ, ώστε να διατηρηθεί το υφιστάμενο πλαίσιο για τις ποινές επί μη αδειοδότησης για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Στη διατήρηση του υφισταμένου πλαισίου ποινών σε περιπτώσεις μη αδειοδότησης κατέληξε η Super League κατά τη συνεδρίασή της την Τρίτη (8/6).

Επιπροσθέτως, η σεζόν 2021-2022 αναμένεται να διεξαχθεί με κάθε ομάδα να έχει δικαίωμα να κάνει 5 αλλαγές ανά αγώνα, όπως συνέβη και φέτος.

Η ανακοίνωση της Super League

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε η εγγραφή της ΠΑΕ Ιωνικός ως μέλους του συνεταιρισμού.

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η εισήγηση προς την ΕΠΟ, ώστε να διατηρηθεί το υφιστάμενο πλαίσιο για τις ποινές επί μη αδειοδότησης για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ., όπως η Super League προβεί σε μελέτη συγκεκριμένων προτάσεων για τη βελτίωση των γηπεδικών υποδομών, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και να διερευνηθεί η δυνατότητα ανάπτυξης e-sports της Super League.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να στηρίξουν όλες οι ομάδες το Missing Alert App του "Χαμόγελου του Παιδιού", μέσω σχετικών ανακοινώσεων (π.χ. ανακοινώσεις μετεγγραφών, εικαστικές εφαρμογές ΠΑΕ-Μελών Super League κ.λπ.).

Εγκρίθηκε ομόφωνα η επέκταση του θεσμού των 5 αλλαγών (Εγκύκλιος IFAB No. 23 της 28/5/21) και του θεσμού των 9 αναπληρωματικών στους πάγκους και για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

TAGS SUPER LEAGUE INTERWETTEN ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ