STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λαμία
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λαμία INTIME

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά απ' τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής της Super League.

Η πρεμιέρα δεν επεφύλασσε κάποια έκπληξη στην πρεμιέρα της Super League, με τις ομάδες του "Big-5" να κερδίζουν στα εναρκτήρια παιχνίδια τους στο νέο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της πρεμιέρας, είχαμε και τη μοναδική ισοπαλία της αγωνιστικής, καθώς Βόλος και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι (3-3). Το Σάββατο (20/08) η ΑΕΚ είχε ένα εύκολο πέρασμα στη Λαμία, καθώς επικράτησε 3-0 στο "Αθανάσιος Διάκος", ενώ ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναιτωλικό στην Τούμπα 1-0. Την ίδια μέρα ο Ατρόμητος νίκησε τον ΟΦΗ 3-1 στο Περιστέρι.

Την Κυριακή (21/08) ο Άρης είχε μια ονειρική πρεμιέρα με 3-0 κόντρα στον Λεβαδειακό και ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ιωνικού 1-0. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα 2-0.

Η βαθμολογία της Super League

Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ