STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας

Στιγμή από το Λαμία - ΠΑΟΚ
Στιγμή από το Λαμία - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας με 1-0 που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Λαμία ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League. Ο Δικέφαλος επικράτησε 1-0 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 10 βαθμούς.

Την Κυριακή (11/9) στο αθηναϊκό ντέρμπι ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής αφού επιβλήθηκε 2-1 της ΑΕΚ με ανατροπή στο πρώτο μέρος, με τους πράσινους να κάνουν το "4 στα 4" στο πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα ο Άρης επέστρεψε στις επιτυχίες αφού πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη επικρατώντας 2-0 του Αστέρα.

Νωρίτερα την ίδια μέρα ο Ολυμπιακός και ο Βόλος ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Καραϊσκάκης. Το Σάββατο, ο Παναιτωλικός νίκησε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 2-1, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού στους Ζωσιμάδες και ο Ατρόμητος διέλυσε τον Ιωνικό με 1-4.

Η βαθμολογία της Super League

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της τέταρτης αγωνιστικής

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΟΛΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΦΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ