STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Έτοιμος ο Μποροβήλος να διεκδικήσει το χρίσμα για την προεδρία

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μποροβήλος φέρεται να είναι διατεθειμένος να διεκδικήσει την προεδρία της Super League και να επιστρέψει στη θέση που βρισκόταν και τη σεζόν 2015-16.

Μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Μπουτσικάρη από την προεδρία της Super League, η θέση έμεινε κενή, επομένως έπρεπε να κινηθούν οι διαδικασίες για να υπάρξει η διάδοχη κατάσταση. Την Παρασκευή στο Δ.Σ. του συνεταιρισμού, ένα από τα θέματα είναι και αυτό του νέου προέδρου, με τον Γιώργο Μποροβήλο να φέρεται έτοιμος να διεκδικήσει το χρίσμα και να αναλάβει τη θέση.

Θυμίζουμε ότι απαιτείται η πλειοψηφία των 14 ομάδων για να προκύψει ο νέος πρόεδρος και ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει εκεί που βρισκόταν και την σεζόν 2015-16. Είναι ένα γνώριμο περιβάλλον για τον ίδιο, γνωρίζει την θέση και θεωρεί πως μπορεί να αναλάβει και να αποτελέσει μια ενωτική πρόταση που δεν θα διχάσει τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.

Το όνομα του Μάκη Γκαγκάτση επίσης ακούστηκε για την ηγεσία της Λίγκας, όμως είναι επιφορτισμένος με πολλές αρμοδιότητες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήταν πολύ "ζεστός" στο ενδεχόμενο να μπει μπροστά στη διοργανώτρια αρχή και να μείνουν πίσω όλα εκείνα με τα οποία ασχολείται στον Δικέφαλο. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν ο Γιώργος Μποροβήλος θα αποτελέσει το νέο πρόεδρο της Super League.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ