SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Υποβιβάστηκε ο Καραϊσκάκης, σώθηκαν Τρίκαλα, Δόξα

SUPER LEAGUE-2 / PLAY OUT /   -   (  / EUROKINISSI)
SUPER LEAGUE-2 / PLAY OUT / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Καραϊσκάκης απέτυχε να κάνει το καθήκον του στο πιο εύκολο αλλά και κρίσιμο παιχνίδι των playouts της Super League 2 κι η ήττα απ' τον ΟΦ Ιεράπετρας τον οδήγησε στη Football League. Σώθηκαν με νίκες Τρίκαλα και Δόξα.

Ο Καραϊσκάκης έχυσε την καρδάρα με το γάλα των playouts της Super League 2 και την 5η αγωνιστική γνώρισε την πρώτη ήττα στην εξτρά διαδικασία, η οποία ήταν αρκετή για να τον ρίξει κατηγορία.

Η ήττα 0-3 μέσα στην Άρτα από τους ουραγούς, τον ΟΦ Ιεράπετρας που είχε υποβιβαστεί στη Football League εδώ και αρκετές ημέρες, κόστισε στην ομάδα του Γιάννη Μάγγου. Τα γκολ των φιλοξενουμένων σημείωσαν στο 1ο ημίχρονο οι Νταμιάν Γκίνι και Κριστιάν Κούστα και στο 2ο ο Γιώργος Τσιλιγγίρης.

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ: Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος (46′ Ρουμπανγκούκα), Φαν Ίπερεν, Χατζηδίμπας, Λόβριτς (83′ Γαλεάδης), Μπρέμπος, Ναζίμ, Δούμτσιος (72′ Τσούτσης), Κορέλας (46′ Λουίς Φελίπε), Ρούνεϊ (72′ Μαύρου)

ΟΦΙ: Μανουσάκης, Καψάλης (71′ Πριόνας), Χιντζίδης, Σμίλτος, Ζήσης, Λεμονής (86′ Κοτόπουλος), Φουάσης (86′ Παπαδάκης), Γκίνη, Κούστα (71′ Ντάλα Κόστα), Ντούνης (61′ Τσιλιγγίρης), Βουό

ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Τα Τρίκαλα κινδύνευαν με υποβιβασμό πριν από την έναρξη της αγωνιστικής και υποδέχθηκαν μία ομάδα που είχε σωθεί μαθηματικά, τον Απόλλωνα Λάρισας, σε ένα θεσσαλικό ντέρμπι. Δίχως να γνωρίζουν την έκβαση στην Άρτα, έφτασαν στη νίκη με 3-1, παίζοντας από το 1ο λεπτό για το "τρίποντο" που θα αποδεικνυόταν σωτήριο.

Ο Ανδρέας Σταματής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 40ό λεπτό και πριν πέσει η "αυλαία" του 1ου ημιχρόνου σημειώθηκαν δύο γκολ ακόμη. Ο Δημήτρης Τασιούλης ισοφάρισε άμεσα για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο στη συνέχεια τα Τρίκαλα κέρδισαν πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ ο Παντελής Ριζογιάννης. Στο 2ο μέρος, ο Βασίλης Ευθυμίου "σφράγισε" τη νίκη, που φέρνει την ομάδα του Βασίλη Καλογιάννη στη 2η θέση.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Περλιέσι, Νιάρος, Τάχατος (46′ Ελευθεριάδης), Σουλιώτης (88′ Ντιαλόσι), Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Σταματής (73′ Ζησόπουλος), Πέλκας (56′ Σιλβάνο), Πιαστόπουλος, Ευθυμίου (88′ Κλεμέντε)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αστράς, Γεωργακόπουλος, Καλούσης (38′ λ.τ Ενγκού), Καμπέρης, Σκούπρα, Μπαλογιάννης (73′ Ντα Κάμπο), Μπάλλας (46′ Λίταινας), Λουκάς, Χατζής, Παυλής, Τασιούλης (76′ Αθανασιάδης)

ΣΩΘΗΚΕ ΚΙ Η ΔΟΞΑ

Μεγάλο κίνδυνο διέτρεχε η Δόξα, η οποία ταξίδεψε στην Πάτρα και το γήπεδο της Αγυιάς για να αντιμετωπίσει την καλύτερη ομάδα των playouts, Παναχαϊκή. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα της Δράμας επικράτησε με 2-1 και εξασφάλισε κι εκείνη την παραμονή της στην κατηγορία.

Πρωταγωνιστής ένας πρώην παίκτης των Πατρινών, ο Δημήτρης Μαυριάς, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα για τους "μαυραετούς". Το σκορ, πάντως, είχε ανοίξει ο Άλμπερτ Μπρους στο 17' για τους γηπεδούχους, που παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: Κολοβούρης, Μπελεζάκης, Λαρέα, Μουστακόπουλος (65′ Γιούσης), Μασούρας, Τσερούτι, Μπρους, Παπαδόπουλος (80′ Σταμόπουλος), Σκεπετάρης, Μπάτροβιτς (46′ Κόκας), Κουσκουνάς

ΔΟΞΑ: Στεφανάκος, Παρασκευάς (75′ Μπελεβώνης), Χάνοντ, Μπολάκης, Άντερσον, Μενσά (88′ Παπαϊωάννου), Κουτσιανικούλης, Αγιώτης, Κόντος (88′ Μπαράνκο), Αγγελόπουλος (65′ Μαρινάκης), Μαυριάς

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ PLAYOUTS

Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας 1-2 (17' Μπρος / 33' πεν., 58' Μαυριάς)

Τρίκαλα -Απόλλων Λάρισας 3-1 (40' Σταματής, 44′ πεν. Ριζογιάννης, 78' Ευθυμίου / 42′ Τασιούλης)

ΑΕ Καραϊσκάκης - ΟΦ Ιεράπετρας 0-3 (32′ Γκίνη, 37′ Κούστα, 60' Τσιλιγγίρης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναχαϊκή 37

2. Τρίκαλα 29

3. Απόλλων Λάρισας 29

4. Δόξα Δράμας 28

---------------------------------------

5. Καραϊσκάκης 24

6. ΟΦ Ιεράπετρας 20

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ