SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Στραμμένα τα βλέμματα στη μάχη της παραμονής στην τελευταία στροφή

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Καβάλας με τον Πανσερραϊκό στο Ανθή Καραγιάννη
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Καβάλας με τον Πανσερραϊκό στο Ανθή Καραγιάννη INTIME SPORTS

Η μάχη για την παραμονή στη Super League 2 κορυφώνεται, μιας και φτάσαμε στο φινάλε της σεζόν. Στους δύο ομίλους απομένει μια ομάδα που θα υποβιβαστεί στη Γ' Εθνική.

Η Super League 2 ολοκληρώνεται με την 34η και τελευταία αγωνιστική και το ενδιαφέρον είναι επικεντρωμένο στην παραμονή στην κατηγορία και τις ομάδες που θα υποβιβαστούν

Στον πρώτο όμιλο έχουν ήδη υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Απόλλων Λάρισας (εκτός αν εξοφλήσουν τις ποινές τους και απενεργοποιηθούν οι ποινές έξι βαθμών) και τα Τρίκαλα. Στον δεύτερο όμιλο έχουν ήδη υποβιβαστεί ο Καραϊσκάκης, η Ζάκυνθος και η Ρόδος.

Ως προς την άνοδο ήδη την πρωτιά έχουν εξασφαλίσει η Βέροια και ο Λεβαδειακός και ο νικητής στους μεταξύ τους αγώνες μπαράζ θα εξασφαλίσει την άνοδο στη Super League Interwetten, ενώ ο ηττημένος θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία με τον 13ο των playouts. Έτσι το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην τέταρτη ομάδα από κάθε όμιλο που θα υποβιβαστεί στη Γ' Εθνική.

Πρώτος όμιλος

Με τα τωρινά δεδομένα τέσσερις ομάδες παλεύουν για να σωθούν. Ο Θεσπρωτός που έχει 33 βαθμούς, έναν πόντο λιγότερο ο Πιερικός και ο Πανσερραϊκός, ενώ η Καβάλα που είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχει 31.

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πόντου στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Πανσερραϊκός καλείται να υπερβεί το εμπόδιο της Νίκης Βόλου για να μείνει στην κατηγορία. Στην πιο δύσκολη θέση βρίσκονται ο Πιερικός που έχει ρεπό, έχοντας ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και η Καβάλα που αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Βέροια στη φιέστα της, για την πρωτιά στον πρώτο όμιλο.

Δεύτερος όμιλος

Σε αυτόν τον όμιλο η μάχη για την παραμονή είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Τέσσερις ομάδες παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ στη μονομαχία ενδέχεται να παίξει τον ρόλο του και ο Παναθηναϊκός Β', που είναι στις επικίνδυνες θέσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της 34ης αγωνιστικής, αν οι πράσινοι είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, τότε θα υποβιβαστεί ο 12ος, που είναι πάνω από τη ζώνη. Ο Αστέρας Βλαχιώτη έχει 35 βαθμούς, από 34 έχουν ο Ηρόδοτος, ο ΟΦ Ιεράπετρας και ο Παναθηναϊκός Β', ενώ ο Διαγόρας έχει 33, όντας κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στην τελευταία αγωνιστική ο Ηρόδοτος υποδέχεται τον Αστέρα Βλαχιώτη σε ένα παιχνίδι το οποίο υπό προϋποθέσεις έχει χαρακτήρα "do or die". Ο ΟΦ Ιεράπετρας αντιμετωπίζει την ήδη υποβιβασμένη Ζάκυνθο στο Βουζουνεράκειο και ο Διαγόρας το Αιγάλεω εκτός έδρας. Ο Παναθηναϊκός Β' (που εμπλέκεται έμμεσα στη μάχη) αντιμετωπίζει την Επισκοπή στο Ρέθυμνο.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ