SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Πρώτη μάχη ανάμεσα σε Βέροια και Λεβαδειακό για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Επισκοπή
Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Επισκοπή INTIME

Βέροια και Λεβαδειακός θα μονομαχήσουν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο των μπαράζ της Super League 2 με στόχο την άνοδο στη Super League Interwetteb.

Η Βέροια και ο Λεβαδειακός αναμετρώνται στον πρώτο αγώνα μπαράζ την Κυριακή (8/5, 16:30, ΕΡΤ3, LIVE SPORT24) της Super League 2.

Οι δύο ομάδες θα κάνουν το πρώτο βήμα για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, με τον νικητή να εξασφαλίζει την απευθείας άνοδο και τον ηττημένο να δίνει εκ νέου αγώνα μπαράζ με την προτελευταία στη Super League Interwetten Λαμία, η οποία το Σάββατο (7/5) αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

Η ομάδα της Ιμαθίας ανακοίνωσε την αποστολή της, με τους Κούατενγκ, Τσιμόπουλο, Περδίκη, Άντεμ, Μπαϊντού και τους Μούχαλη, Μυστακίδη να είναι εκτός.

Αναλυτικά η αποστολή της Βέροιας: Βελλίδης, Παπαδόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Ισαακίδης, Οικονόμου, Κάτσε, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Μούργος, Πόζογλου, Φοφανά, Καπνίδης, Πασάς, Γιακουμάκης.

Από την άλλη, ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μανιώτη και Ροβίθη, τον τερματοφύλακα Γιάννη Αγγελόπουλο και τον μακροχρόνια τραυματία, Χρήστο Αραβίδη. Μέσα είναι ωστόσο οι Χάμοντ και Λινάρδος.

Αναλυτικά η αποστολή του Λεβαδειακού: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Βήχο, Τσάπρα, Τζημόπουλο, Λιάγκα, Μπαχανάκ, Παναγιώτου, Κωνσταντινίδη, Νίκα, Νίλι, Κονέ, Μεχία, Βρακά, Μουτίνιο, Χάμμοντ, Μυτίδη, Πολέττο, Δούμτσιο, Συμελίδη, Λινάρδο και Μπαρμπόσα.

Θυμίζουμε πως η ρεβάνς θα γίνει την Κυριακή (15/5, ΕΡΤ3) στη Λιβαδειά, ενώ στα μπαράζ της Super League 2 τα εκτός έδρας γκολ δεν θα ισχύουν. Ως εκ τούτου αν χρειαστεί οι ομάδες θα οδηγηθούν στην παράταση και αν χρειαστεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Επιπλέον οι κάρτες της κανονικής περιόδου παρότι θα σβηστούν σε αυτό το πλαίσιο των αγώνων, θα ληφθούν υπόψη για την ομάδα που θα παλέψει για το 2ο εισιτήριο στο μπαράζ με τη Λαμία.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Βούλγαρος Βαλεντίν Ζελέζοφ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Βένεβ και Ντουνόβ, ενώ δεν θα γίνει χρήση VAR στα δύο ματς.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΒΕΡΟΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ