SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Νίκες για ΑΕΚ Β' και Παναθηναϊκό Β', ανατροπή ο Εργοτέλης στην Κηφισιά στον δεύτερο όμιλο

Οι παίκτες της ΑΕΚ Β' πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Καραϊσκάκη
Οι παίκτες της ΑΕΚ Β' πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Καραϊσκάκη INTIME

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός Β' στη Super League 2, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 της Καλαμάτας, η ΑΕΚ Β' έκανε το "3 στα 3" με 2-1 απέναντι στον Καραϊσκάκης, ενώ ο Εργοτέλης πήρε το διπλό στην Κηφισιά επίσης με 2-1.

Ολοκληρώθηκε η τρίτη αγωνιστική της Super League 2 στον δεύτερο όμιλο, με τον Παναθηναϊκό Β' να φεύγει με το διπλό από την Καλαμάτα και να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-1. Οι πράσινοι προηγήθηκαν με τον Αθανασακόπουλο στο 10', αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 56' χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα. Η ομάδα του Γιάννη Βανόρτα πήρε τελικά το τρίποντο, με το γκολ του Κούτσια στο 81'.

Η ΑΕΚ Β' επιβλήθηκε κι εκείνη με 2-1 επί του Καραϊσκάκη στο "Δημήτρης Δημητρίου" στα Σπάτα, κάνοντας το "3 στα 3" στο πρωτάθλημα, που τη διατηρεί στην κορυφή του δεύτερου ομίλου. Ο Κορνέζος έβαλε μπροστά στο σκορ τους κιτρινόμαυρους στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Κορνέζο να κάνει το 2-0 με πέναλτι. Η ομάδα της Άρτας μείωσε ωστόσο, με τον Ναζίμ στο 80', αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, με την ΑΕΚ Β' να αναδεικνύεται νικήτρια.

Την ίδια στιγμή, η Κηφισιά γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Εργοτέλη, με τον Γιάννη Πριόνα να εξελίσσεται σε μοιραίο για την ομάδα του, όταν σε μια στιγμή ασυνεννοησίας των αμυντικών και του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, η μπάλα χτύπησε πάνω του και κατέληξε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι είχαν φέρει το ματς στα ίσα στο 70' με τον Καραγκούνη, καθώς στο 17' ο Τιρόνε άνοιξε το σκορ για τον Εργοτέλη, με την ομάδα του Νίκου Μπαδήμα να παίζει με παίκτη λιγότερο πάντως από το 48' λόγω αποβολής του Σαρρή με δεύτερη κίτρινη.

Το Αιγάλεω ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, χάρη στα δύο γκολ του Αρναρέλη με 2-0 απέναντι στον ΟΦΙ. Λεβαδειακός και Χανιά έμειναν στο 1-1, ενώ ο Αστέρας Βλαχιώτη επικράτησε 1-0 της Επισκοπής του Ζαΐμι.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής της Super League 2

Η βαθμολογία

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Με Live Ηχητική Περιγραφή

ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε ζωντανή, ηχητικη περιγραφή στο MatchCenter του SPORT24 από τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Βαγγέλη Αρναούτογλου! Το SPORT24 θα είναι παρών στην σημαντική αναμέτρηση του ΑΕΚ-Ολυμπιακού για την Super League Interwetten με live ήχο και περιγραφή από το OAKA! ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε ζωντανή μετάδοση στο www.sport24.gr

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΧΑΝΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ