SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Λευκές ισοπαλίες για Βέροια και ΑΕΛ, νίκες παραμονής για Απόλλωνα Λάρισας και Πανσερραϊκό

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Αλκαζάρ
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Αλκαζάρ INTIME SPORTS

Βέροια και ΑΕΛ κόλλησαν στο μηδέν απέναντι σε Ξάνθη και Ολυμπιακό Βόλου αντίστοιχα, με τη διαφορά των πέντε βαθμών στους δύο πρωτοπόρους να διατηρείται στα ίδια επίπεδα. Καθάρισε την παραμονή και μαθηματικά ο Απόλλων Πόντου, πήραν τους τελικούς παραμονής ο Απόλλων Λάρισας και ο Πανσερραϊκός.

Το φινάλε της Super League 2 πλησιάζει και η αγωνία κορυφώνεται τόσο για την άνοδο αλλά και για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι δύο πρωτοπόροι του πρώτου ομίλου, η Βέροια και η ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) με την Ξάνθη και τον Ολυμπιακό Βόλου αντίστοιχα, με τη "βασίλισσα του βορρά" να παραμένει στο +5 από τους βυσσινί, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του προωταθλήματος.

Η Βέροια δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ξάνθης στην έδρα της, παρόλο που η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη έπαιζε με παίκτη λιγότερο, σε όλο το παιχνίδι λόγω της αποβολής του Αλί Μπαμπά. Η ισοπαλία που έφερε ο Ολυμπιακός Βόλου τον κρατάει ακόμα ζωντανό στην υπόθεση της παραμονής, ωστόσο δεν έχει πολλές δυνατότητες.

Απόλλων Λάρισας και Πανσερραϊκός νίκησαν και ελπίζουν, σώθηκε ο Απόλλων Πόντου

Ως προς τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, ο Απόλλων Πόντου με τη νίκη που πέτυχε επί του Πιερικού κατάφερε να καθαρίσει την παραμονή στην κατηγορία, επικρατώντας με 1-0. Το χρυσό γκολ για τους Θεσσαλονικείς πέτυχε ο Ρούνεϊ Βακενβάι με κεφαλιά στο 48'. Ο Πιερικός παραμένει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 30 βαθμούς.

Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε την αδιάφορη Νίκη Βόλου με 1-0 χάρη στο γκολ του Γιαννίτση (45+1') και αύξησε τη διαφορά στους τρεις από τον 14ο Πανσερραϊκό.

Ο Πανσερραϊκός πήρε το "εξάποντο" με την Καβάλα, επικρατώντας με 2-0 στις Σέρρες. Το πρώτο γκολ για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη πέτυχε ο Κανίς στο 48' και ο Ρολάντο Ντίαζ στο 90'. Και οι δύο ομάδες παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο τα "λιοντάρια" αύξησαν τις πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία.

Τέλος ο Ηρακλής πέτυχε μια ευρεία νίκη επί του Θεσπρωτού, ο οποίος ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Ο γηραιός νίκησε με 6-0, χάρη στα δύο γκολ του Άλεξιτς στο 4' και το 57', του Γιουμπιτάνα στο 65' και το 69', ενώ από ένα γκολ σημείωσαν ο Μπαστακός στο 87' και ο Μανωλάκης στο 90+3'.

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ