SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Διπλό για τον Λεβαδειακό, ισοπαλία σε Πάτρα και Ιεράπετρα

Ο Μύγας στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τη Δόξα Δράμας για τη Super League 2.
Ο Μύγας στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τη Δόξα Δράμας EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός μπήκε με το δεξί στη Super League 2 επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας του Καραϊσκάκη Άρτας. Ισόπαλες με σκορ 1-1 έληξαν οι αναμετρήσεις Παναχαϊκή - Τρίκαλα και ΟΦΙ - Διαγόρας.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τα Τρίκαλα, καθώς στην πρεμιέρα της Super League 2 οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Γιούσης με ωραία μπαλιά βρήκε τον Αραβίδη, ο οποίος τροφοδότησε στα αριστερά τον Μπάτροβιτς που με το κεφάλι έκανε το 1-0.

Ωστόσο, στη συνέχεια του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση τους και στο 79ο λεπτό πέτυχαν την ισοφάριση. Ο Ευθυμίου από κοντά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από πάσα του Σταμάτη.

Ο Λεβαδειακός πανηγύρισε το διπλό στην έδρα του Καραϊσκάκη Άρτας με σκορ 0-2. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Συμελίδη, ο οποίος σημάδευσε το δοκάρι μόλις στο 3ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε το 0-1, με τον Μυτίδη με σουτ στο ύψος της μικρής περιοχής.

Ο Γιώργος Μύγας "κλείδωσε" τη νίκη για τον Λεβαδειακό, στέλνοντας την μπάλα σα δίχτυα με κεφαλιά στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ισόπαλο 1-1 έληξε και το παιχνίδι στην Ιεράπετρα ανάμεσα στον ΟΦΙ και τον Διαγόρα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Μπαστάκο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο 34' ο Διαγόρας είχε ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματά του με τον Λινάρδο, ο οποίος ωστόσο σημάδευσε το δοκάρι. Η ισοφάριση ήρθε από τον ΟΦΙ στο 70' με το Γκίνη, ο οποίος νίκησε τον Τσέλιο με σουτ έξω από την περιοχή.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου

Καραϊσκάκης Άρτας - Λεβαδειακός 0-2 (8' Μυτίδης, 55' Μύγας)

ΟΦ Ιεράπετρας - Διαγόρας Ρόδου 1-1 (70' Γκίνι, 14' Μπαστάκος)

Παναχαϊκή - Τρίκαλα 1-1 (17' Μπάτροβιτς, 79' Ευθυμίου)

Χανιά - Δόξα Δράμας (αναβλήθηκε)

Κυριακή 17 Ιανουαρίου

(14:00) Εργοτέλης - Ιωνικός

(14:45) Απόλλων Λάρισας - Ξάνθη

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΤΡΙΚΑΛΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ