SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Η ΕΕΑ χορήγησε άδεια στον Ηρόδοτο, συνεχίζει να παλεύει η Ρόδος

Οι παίκτες του Ηροδότου πανηγυρίζουν τη νίκη τους στα μπαράζ της Γ' Εθνικής
Οι παίκτες του Ηροδότου πανηγυρίζουν τη νίκη τους στα μπαράζ της Γ' Εθνικής INTIME

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε άδεια στον Ηρόδοτο που θα συμμετάσχει στη Super League 2. Απορρίφθηκε το αίτημα της Ρόδου, που έχει ακολουθήσει την δικαστική οδό.

Στη Super League 2 της επόμενης σεζόν θα αγωνίζεται ο Ηρόδοτος. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε πως χορηγεί άδεια στην ομάδα της Κρήτης, η οποία θα τοποθετηθεί στον Νότιο Όμιλο της δεύτερη τη τάξει κατηγορίας.

Απ' την άλλη, η ΕΕΑ έκανε γνωστό πως απορρίπτει το αίτημα ανάκλησης της Ρόδου, η οποία ωστόσο διεκδικεί θέση στη Super League 2 μέσω της δικαστικής οδού.

Η ενημέρωση της ΕΕΑ:

"Αίτηση θεραπείας-ανάκλησης ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ της από 14.09.2021 απόφασης της Επιτροπής. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την αίτηση, επειδή πρόκειται περί τήρησης καταληκτικών προθεσμιών υποβολής των δικαιολογητικών.

Αίτηση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ επανασυζήτησης του φακέλου της, λόγω μεταβολής της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

ΧΟΡΗΓΕΙ το πιστοποιητικό, μετά την επανεξέταση του φακέλου, λόγω της μετάθεσης έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ