SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Εξάσφαιρος ο Εργοτέλης, γκέλα ο Λεβαδειακός

Οι παίκτες του Εργοτέλη πανηγυρίζουν ένα από τα έξι γκολ τους κόντρα στη Δόξα Δράμας
Οι παίκτες του Εργοτέλη πανηγυρίζουν ένα από τα έξι γκολ τους κόντρα στη Δόξα Δράμας EUROKINISSI SPORTS

Ο Εργοτέλης νίκησε 6-0 τη Δόξα Δράμας στην Κρήτη με πέντε διαφορετικούς σκόρερ και αύξησε και άλλο τη διαφορά του από τον δεύτερο Λεβαδειακό που ήρθε ισόπαλος (0-0) εκτός έδρας με τα Χανιά. (VIDEOS)

Ο Εργοτέλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στη Super League 2 και αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής φιλοδώρησε με έξι γκολ την ομάδα της Δόξα Δράμας στην Κρήτη έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ και παράλληλα αύξησε τη διαφορά του και άλλο από το Λεβαδειακό.

Οι Κρητικοί είναι πρώτοι με 28 βαθμούς μετά το νέο τους τρίποντο την ώρα που η ομάδα της Βοιωτίας την ίδια ώρα ερχόταν ισόπαλη εκτός έδρας με τα Χανιά εκτός έδρας.

Σημαντική νίκη πήρε ο ΟΦ Ιεράπετρας επί της ΑΕ Καραϊσκάκης με τον Κούστα μάλιστα να πετυχαίνει ίσως το γκολ της αγωνιστικής ενώ ισόπαλο χωρίς τέρματα ήρθε και το ματς ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τα Τρίκαλα.

ΤΗΝ ΣΚΟΡΠΙΣΕ

Στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης σκόρπισε στους έξι ανέμους την Δόξα Δράμας με τον Τσέλιο λίγες μέρες μετά το χατ τρικ του να ανοίγει το σκορ στο 7' μετά από εξαιρετική ασίστ του Μπουτσάκη. Στο ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου η Δόξα Δράμας έφτασε κοντά στο 1-1 αλλά η προσπάθεια του Μενσά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 48' ο Εργοτέλης έφτασε στο 2-0 όταν ο Σερβιλάκης έκανε μία εξαιρετική πάσα στον Κόνραντ και ο Ολλανδός επιθετικός έγραψε το 2-0. Στο 64' έγινε το 3-0 ο Κόνραντ έδωσε πανέξυπνα στον Μανουσάκη που με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το τρίτο τέρμα για την ομάδα του. Το 4-0 έγινε στο 72' από τον Πατρινό ενώ στο 82' ο ο Μπουρσέλης βρέθηκε απέναντι στον Στεφανάκο και πλάσρε εύστοχα για το 5-0. Το τελικό 6-0 έγραψε ο ο Πατρινός στο 85' πετυχαίνοντας και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Νεράλ, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Μπουτσάκης(61΄ Appi) Μανουσάκης, Κονραντ, Κωστανάσιος(61΄ Μπουρσέλης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Στεφανάκος, Σπυρόπουλος(54΄ Παρασκευάς), Μαρινάκης(71’΄ Μπαράνκο), Μαυριάς(71΄ Κυριακίδης), Μπελεβώνης, Τάσιος(54΄ Σαμπανίδης), Νίβα, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Μενσιά(71΄ Φυτόπουλος), Αγγελόπουλος.

ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΣΤΑ

Ο ΟΦ Ιεράπετρας έφτασε σε ένα σημαντικό τρίποντο επί της ΑΕ Καραϊσκάκης επικρατώντας με 3-2 με τον Κούστα μάλιστα να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό τέρμα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκορ στο 7' με τον Λόβριτς με πλασέ. Η απάντηση από τον ΟΦ Ιεράπετρας ήταν άμεση, με τον Κούστα στο 20' να πετυχαίνει μια γκολάρα όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά κοντρόλαρε την μπάλα με το στήθος και εν συνεχεία με γυριστό, την έστειλε στα δίχτυα. Η ανατροπή ήρθε στο 40' μετά από ένα δυνατό σουτ του Χιντζίδη.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-2 με τον Δούμτσιο με γυριστό μέσα από τη περιοχή να νικάει τον Μανουσάκη.

Ο Κούστα όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 65' έκανε το 3-2 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Σοϊλεμεζόγλου, Θεολόγλου, Δούμτσιος, Δεινόπαπας (46′ Μαύρου), Γυφτόκωστας (64′ Τσούτσης), Ναζίμ, Ταμπάς, Παπανίκου, Κλιγγόπουλος, Ρούνεϊ, Λόβριτς.

ΟΦΙ: Μανουσάκης, Πριόνας, Χιντζίδης (79′ Αρναούτογλου), Μασουέρο, Περδίκης, Φουάσης, Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα (64′ Αποστολίδης), Κούστα, Ντάλα Κόστα.

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΧΑΝΙΑ

Ισόπαλα χωρίς σκορ έληξαν τα ματς ανάμεσα σε Απόλλωνα Λάρισας - Τρίκαλα, Χανιά - Λεβαδειακό. Αρχικά στην Λάρισα σε ένα παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι έμειναν έτσι για 7ο σερί παιχνίδι μακριά από τη νίκη ενώ οι γηπεδούχοι του Κώστα Φραντζέσκου κράτησαν τον βαθμό και συνεχίζουν την προσπάθεια για να πλησιάσουν το όριο των play-offs.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γλύκος, Γκόλιας, Καρρίκι, Μόρας, Σκούπρας, Λίταινας (75′ Τασιουλής), Μπαλογιάννης (82′ Χατζής), Μπάμπης (82′ Μπαστιάνος), Γιάκος (67′ Γκουντρουμπής), Αθανασιάδης, Ομπράντοβιτς (67′ Ντα Κάμπο).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιακουμής, Σουλιώτης, Ντιαλόσι, Ζώγκος, Πιαστόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου (88′ Κεχαγιάς), Σκόνδρας (62′ Χατζηκωνσταντίνου), Ευθυμίου (79′ Ελευθεριάδης), Σταματής (62′ Πέλκας).

Στα Χανιά ο Λεβαδειακός μετά τις δύο σερί νίκες που τον είχαν φέρει μόνο δεύτερο "κόλλησε" στο 0-0 και έχασε έδαφος σε σχέση με την κορυφή.

Αντίθετα, οι Χανιώτες με τον βαθμό που κέρδισαν παρέμειναν σε απόσταση δύο βαθμών από την εξάδα, αλλά με ματς περισσότερο από την Ξάνθη.

ΧΑΝΙΑ: Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς (73′ Ρέντζας), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Καμαρά, Πλέγας, Παναγιωτούδης (84′ Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (65′ Βρεττός), Μασένα, Διαμαντόπουλος (65′ Καρτσαμπάς).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Μύγας, Παναγιώτου (88′ Δημόπουλος), Τσάπρας, Καραχάλιος, Νίκας, Μεχία, Πολέτο (79′ Συμελίδης), Μαρίνος (88′ Κονέ), Μπιανκόνι (63′ Νίλι), Μυτίδης (79′ Τζιώρας).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 6/3

Ιωνικός - Ξάνθη 1-1

Κυριακή 7/3

Εργοτέλης - Δόξα Δράμας 6-0

Α.Ε Καραϊσκάκης - ΟΦ Ιεράπετρας 2-3

Χανιά - Λεβαδειακός 0-0

Απόλλων Λάρισας - Τρίκαλα 0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Εργοτέλης 28

2. Λεβαδειακός 24

3. Διαγόρας 23

4. Ιωνικός 22

5. Παναχαϊκή 18

6. Ξάνθη 15

7. Τρίκαλα 15

8. Χανιά 15

9. Δόξα Δράμας 11

10. Απόλλων Λάρισας 11

11. Καραϊσκάκης 7

12. ΟΦ Ιεράπετρας 7

Photo credits: Eurokinissi

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ