SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Επέστρεψε στις νίκες η Ξάνθη, νίκη στις καθυστερήσεις για την Παναχαϊκή

Από την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Διαγόρα Ρόδου
Από την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Διαγόρα Ρόδου EUROKINISSI SPORTS

Η Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Διαγόρα Ρόδου με 2-0, ενώ η Παναχαϊκή πήρε το τρίποντο κόντρα στα Χανιά στο 90+6', χάρη στο δεύτερο προσωπικό γκολ του Χρήστου Αραβίδη.

Ολοκληρώθηκε σήμερα η 20η αγωνιστική της Super League 2 με τους γηπεδούχους να επικρατούν των φιλοξενούμενων στα σημερινά παιχνίδια. Η Ξάνθη παραμένει στο κυνήγι έστω της δεύτερης θέσης, ενώ Εργοτέλης και Παναχαϊκή πέτυχαν πολύτιμες νίκες στην προσπάθειά τους να μπουν στα playoffs.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Η ΞΑΝΘΗ

Η Ξάνθη επέστρεψε στα τρίποντα μετά τις ισοπαλίες με τον Καραϊσκάκη και τα Τρίκαλα, επικρατώντας του Διαγόρα Ρόδου. Τα δύο γκολ για τους Ακρίτες πέτυχαν ο Κέβιν Γκαρσία στο 33' και ο Σχρόιγεν στο 57'.

Πλέον η Ξάνθη έχει 35 βαθμούς, ούσα στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο -8 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό. Ο Διαγόρας είναι έκτος με 27 βαθμούς και θα δώσει μάχει μέχρι το τέλος για να μπει στα playoffs.

Ξάνθη: Ίτσο, Γκαρσία, Μικελτάντζε, Τάτος, Πέτροβιτς, Σχρόιγεν, Τσαμούρης, Έμπερτ, Τζούρμαν, Μπριλάντε (13′ λ.τ Δημούτσος), Θυμιάνης.

Διαγόρας: Μπίντσης, Χότζα, Μανωλάκης, Ρουγκάλας, Καρατάσιος, Μπαστακός, Λινάρδος, Σμυρλής, Κονέ, Μασούρας, Αθανασίου.

ΝΙΚΗ ΣΤΟ 90+6' Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Η Παναχαϊκή υποδέχθηκε τα Χανιά στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής. Οι Πατρινοί επικράτησαν με 3-2, χάρη στα γκολ των Κουσκουνά 13' και Αραβίδη 33', με τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ να πετυχαίνει το νικηφόρο τέρμα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου.

Για τους Κρητικούς, ο Βασιλόγιαννης ισοφάρισε σε 1-1 στο 32', ενώ ο Τριανταφυλλάκος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 79', ενώ η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλο έχασε πέναλτι με τον Δημητριάδη στο 70', ενώ ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μασένα στο 75'.

Παναχαϊκή: Αθανασόπουλος, Μασουέρο, Χατζητερζόγλου, Ζήσης, Βογιατζής, Φουάσης, Ντούνης, Ντάλα Κόστα, Λεμονής, Μπαράτα, Καψάλης.

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Παναγιωτούδης, Πλέγας, Κάρλος, Κάσσος, Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος.

ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα και Εργοτέλης επικράτησαν του Καραϊσκάκη και της Ιεράπετρας αντίστοιχα με 1-0 και 4-0, βυθίζοντας τις ηττημένες ομάδες ακόμα πιο χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Για τα Τρίκαλα το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Ευθυμίου στο 52', ενώ στο τοπικό ντέρμπι της Κρήτης σκόρερ χρίστηκαν οι Κοστανάσιος 9', Μανουσάκης 32', Πέιος 90+3' και Κοκκίνης 90+5'.

Τρίκαλα: Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Σκόνδρας, Ευθυμίου, Παπαγεωργίου, Νιάρος, Πέλκας, Σταματής, Ελευθεριάδης, Τάχατος.

Καραϊσκάκης: Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Νταλακούρας, Δούμτσιος, Μαραθωνίτης, Κορέλας, Ναζίμ, Τάμπας, Κόκας, Κλιγγόπουλος.

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Μποτέ, Ποζατζίδης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Κόνραντ.

Ιεράπετρα: Αθανασόπουλος, Μασουέρο, Χατζητερζόγλου, Ζήσης, Βογιατζής, Φουάσης, Ντούνης, Ντάλα Κόστα, Λεμονής, Μπαράτα, Καψάλης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 20ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 10 Απριλίου

Απόλλων Λάρισας - Λεβαδειακός 1-2

Ιωνικός - Δόξα Δράμας 4-2

Κυριακή 11 Απριλίου

Εργοτέλης - Ιεράπετρα 4-0

Ξάνθη - Διαγόρας 2-0

Παναχαϊκή - Χανιά 3-2

Τρίκαλα - Καραϊσκάκης 1-0

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ