SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Διπλό πήραν Κηφισιά, Παναχαϊκή και ΟΦ Ιεράπετρας στον Β' όμιλο

Στιγμή από το Ηλιούπολη - Κηφισιά
Στιγμή από το Ηλιούπολη - Κηφισιά INTIME SPORTS

Η Κηφισιά επικράτησε 2-0 της Ηλιούπολης εκτός έδρας στην πρεμιέρα της στον Β' όμιλο της Super League 2. Νίκες και για Παναχαϊκή και ΟΦ Ιεράπετρας σε Χανιά και Αιγάλεω αντίστοιχα.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον Β' όμιλο της Super League 2 η Κηφισιά. Η ομάδα των Βορείων προαστίων επικράτησε 2-0 της Ηλιούπολης.

Στο 67ο λεπτό το σκορ άνοιξε ο Νοικοκυράκης. Στο 69' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Τριανταφυλλάκου. Στο 84' ο Πέιος έκανε δύο τα τέρματα για την Κηφισιά.

Ηλιούπολη: Περιστερίδης, Πολίμος, Τσαφταρίδης, Κρητικός, Μουριέλ, Πατσατζόγλου, Γκοτσούλιας, Τριανταφυλλάκος, Ματσούκας, Χέμπερτ, Μπαστακός.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Σωτηράκος, Νοικοκυράκης, Παπασάββας, Πέιος, Να’α, Ταλάλ, Τετέι, Κουϊρουκίδης.

Χανιά - Παναχαϊκή 1-2

Διπλό στα Χανιά πήρε η Παναχαϊκή, η οποία πήρε τη νίκη με 2-1. Ο Κέρης άνοιξε το σκορ στο 42' για τους φιλοξενούμενους, με τον Μυτίδη να κάνει το 2-0 στο 51'. Ο Ζιούλης μείωσε στο 56'.

Χανιά: Κατσιμήτρος, Γκανσιέρ (46′ Ζιούλης), Ρότσα, Γιαμπερέ, Ιμεραλιλάι, Καμαρά, Λεμονής, Καρλίτος, Κόλα, Μάναλης, Πολίτης.

Παναχαϊκή: Θεοδωρακάκης, Στεργίδης, Λαρρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Τσιάρας, Κέρη, Μυτίδης, Καρακλάιτς.

Αιγάλεω - ΟΦ Ιεράπετρας 0-2

Σπουδαίο διπλό πήρε και ο ΟΦ Ιεράπετρας στο Αιγάλεω. Οι Κρητικοί επικράτησαν 2-0 στο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης, με τον Αντερέγκεν να ανοίγει το σκορ στο 5' και τον Μούλερ στο 32' να διαμορφώνει το αποτέλεσμα.

Αιγάλεω: Σικαλιάς, Σκεντεράι, Πεχλιβανόπουλος, Φουρλάνος, Βλάχος, Πιαστόπουλος (46′ Βλαχομήτρος), Πολυχρόνης, Τσίτσαρης, Κόλλας, Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος.

ΟΦ Ιεράπετρας: Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Ίτσιος, Ντέτλερ, Κατάλντι, Κζορνομάζ, Μηλιώτης, Μούλερ, Αντερέγκεν, Βουό.

Καλαμάτα - Ηρόδοτος 2-0

Νωρίτερα μέσα στη ημέρα η Καλαμάτα επικράτησε 2-0 του Ηροδότου. Στο 18' ο Πασάς άνοιξε το σκορ, ενώ στο 35' ο Βασιλόγιαννης δεν νίκησε τον Κωνσταντινόπουλο από τα έντεκα βήματα.

Στο 59' ο Ρόβας διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τον Μπόρχες να έχει ευκαιρία και για τρίτο γκολ στο 70ο λεπτό, ωστόσο το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Καλαμάτα: Ταΐρης, Μαβινγκά (80' Καραγκούνης), Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος (80' Ματέους), Αναστασόπουλος (53' Μπενίτεζ), Μπόρχες (80′ Τριανταφυλλάκης), Ρόβας, Βασιλόγιαννης (67' Αρναρέλλης), Πασάς.

Ηρόδοτος: Κρόστα, Κριεζίου, Γρηγορόπουλος (79' Γκίνη), Σαρρής (42' Ζιώγας), Μακρυδάκης, Μασάδο (79' Μπράβο), Σουρνάκης, Βρεττός (67' Πλιάτσικας), Χαλκιαδάκης, Φράγκος, Φαλκάο (79' Γαλεάδης).

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (Β' όμιλος)

  • Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ 1-0
  • Επισκοπή - Ολυμπιακός Β' 1-1
  • Καλαμάτα - Ηρόδοτος 2-0
  • Αιγάλεω - ΟΦ Ιεράπετρας 0-2
  • Ηλιούπολη - Κηφισιά 0-2
  • Χανιά - Παναχαϊκή 1-2
  • 8/11 15:00 ΠΑΟ Ρουφ - Προοδευτική
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ