SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Διπλό για Λεβαδειακό στο Ηράκλειο, τρίποντο και η Παναχαϊκή

Οι παίκτες της Παναχαϊκής πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ιεράπετρα για την 3η αγωνιστική της Super League 2.
Οι παίκτες της Παναχαϊκής πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ιεράπετρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην κορυφή της Super League 2, αφού επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Νίκη και για την Παναχαϊκή κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας (2-0).

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίστηκε η τρίτη αγωνιστική της Super League 2. Ο Λεβαδειακός πήρε σημαντικό διπλό στο Ηράκλειο απέναντι στον Εργοτέλη επικρατώντας με σκορ 0-1. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα της Λιβαδειάς βρίσκεται στην κορυφή με επτά πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα στο 80ο λεπτό. Ο Συμελίδης σέντραρε από τα αριστερά και ο Πολέτο νίκησε τον Κατσιμήτρο για το 0-1.

Την πρώτη της νίκη στo πρωτάθλημα πανηγύρισε η Παναχαϊκή, η οποία έφτασε τους πέντε βαθμούς επικρατώντας 2-0 του ΟΦ Ιεράπετρας. Στο 54ο λεπτό ο Μασουέρο έκανε χέρι στην περιοχή και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έτσι, στο 55' ο Αραβίδης δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα. Στο 81ο λεπτό ο Βέλικο Μπάτροβιτς κλείδωσε τη νίκη με εξαιρετικό πλασέ.

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ιωνικός και Τρίκαλα στη Νίκαια. Στο 55ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σκόνδρα, έπειτα από ασίστ του Σταματή. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 90', το οποίο έκανε ο Κεχαγιάς στον Πλατέλλα. Ο Κάστρο εκτέλεσε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Χωρίς νικητή με σκορ 1-1 έληξε και η αναμέτρηση ανάμεσα στον Καραϊσκάκη και τα Χανιά. Η ομάδα της Άρτας προηγήθηκε στο 8' με εκτέλεση πέναλτι του Λόβριτς, ενώ στο 51' ο Διαμαντόπουλος ισοφάρισε για τους Κρητικούς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 23 Ιανουαρίου

Απόλλων Λάρισας - Διαγόρας 0-1 (64' Γεωργίου)

Κυριακή 24 Ιανουαρίου

Καραϊσκάκης - Χανιά 1-1 (8' Λόβριτς / 51' Διαμαντόπουλος)

Παναχαϊκή - ΟΦ Ιεράπετρας 2-0 (55' Αραβίδης / 81' Μπάτροβιτς)

Εργοτέλης - Λεβαδειακός 0-1 (80' Πολέτο)

Ιωνικός - Τρίκαλα 1-1 (90+1' Κάστρο / 55' Σκόνδρας)

Ξάνθη - Δόξα Δράμας (αναβλήθηκε)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΧΑΝΙΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ